Тарталетки з червоною рибою – смачна закуска, над приготуванням якої можна експериментувати і кожного разу отримувати новий смак завдяки використанню різноманітних добавок. На святковому столі таку вишукану страву не залишиться непоміченим.
Тарталетки з червоною рибою і сирним сиром
Оригінальна закуска готується швидко, і виходить смачною завдяки вдалому поєднанню складових її продуктів.
Для створення знадобиться:
- 12 тарталеток;
- 150 г кисломолочного сиру;
- 50 г солоної сьомги;
- ½ Огірка;
- трохи зелені.
Технологія виконання:
- Тарталетки наповнюються сирним сиром.
- Червона риба нарізати невеликими брусочками, які викладаються на одну з половин виробів.
- Огірок нарізати кільцями, діляться на 4 частини, які розміщуються у вільній половині кисломолочного сиру.
- Перед подачею тарталетки прикрашають гілочками зелені.
З додаванням авокадо
Ефектна закуска до святкового столу, яка підкорить всіх присутніх яскравим смаком і ситністю.
Для виконання рецепта необхідні:
- 10 тарталеток;
- 2 авокадо;
- лимон;
- 150 г вершкового сиру;
- 50 г лосося;
- зелень і спеції за смаком.
Етапи приготування полягають у виконанні нескладних маніпуляцій:
- З промитого і обсушенного лимона вичавлюється сік, а також підготовляється цедра.
- Авокадо очищається, звільняється від кісточок, ріжеться довільними шматочками, які збризкують соком лимона і перетворюються в пюреобразную масу.
- Мус з авокадо змішується з рештою лимонним соком, цедрою, вершковим сиром, подрібненою зеленню, після чого отримана суміш солиться і приправляється.
- Лосось ділиться на 10 скибочок.
- Тарталетки наповнюються начинкою і прикрашають скибочками червону рибу.
З плавленим сиром
Оригінальна закуска до аперитиву готується з:
- 16 тарталеток;
- плавленого сирка вагою в 100 г;
- яйця;
- свіжого огірка;
- 200 г червоної риби;
- 30 мл майонезу.
Схема підготовки являє собою виконання наступних дій:
- Яйце відварюється, остуджується, очищається і натирається разом з сиром.
- Овоч і риба нарізаються кубиками.
- Все змішується разом з майонезом.
- Начинка для тарталеток викладається на пісочну основу, після чого вироби прикрашаються за бажанням.
Салат з червоною рибою в тарталетках
Ніжний салат з червоної риби можна подати в тарталетках, приготованих своїми руками.
Для тіста потрібно:
- 250 г борошна;
- 4 яйця;
- 350 мл води;
- 120 г вершкового масла;
- трохи солі.
Для начинки:
- 100 г риби;
- 100 г креветок;
- 1 яйце;
- 1 огірок;
- трохи майонезу;
- сіль і листя салату.
Покрокова інструкція приготування:
- Вода виливається в каструлю, куди також викладається масло.
- Після розчинення масла при постійному помішуванні всипається борошно і додаються яйця, сіль.
- Вимішується м’яке тісто.
- З еластичного шару, розкотив, тонким шаром за допомогою склянки вирізається кола, які випікаються близько 15 хвилин у форми для кексів.
- Після готовності тарталеток можна братися за підготовку салату.
- Яйця відварюють і нарізати кубиками.
- Маленькі кубики також готуються з риби, креветок і огірків.
- Всі інгредієнти змішуються в піалі, де солятся і заправляються майонезом.
- Салатні листя рвуться на невеликі шматочки.
- В тарталетки викладаються сегменти листя салату, на які поміщається підготовлений салат-начинка.
З вершковим сиром
Вишукана закуска з червоною рибою не залишить байдужим жодного гостя.
Щоб приготувати святкові вироби, слід підготувати:
- 12 тарталеток;
- 150 г сьомги;
- 200 г вершкового сиру;
- часниковий зубчик;
- гілочку кропу.
У процесі втілення в життя:
- Зубчик часнику і зелень подрібнюються ножем.
- ⅓ Слабосоленої риби також дрібно робиться за допомогою ножа.
- В піалі об’єднуються подрібнені часник, зелень, сьомга і вершковий сир.
- При бажанні начинка підсолювати і приправляється.
- Тарталетки заповнюються начинкою.
- Зверху формуються трояндочки з тонких смужок залишилася риби.
Готуємо з крабовими паличками
Тарталетки з червоною рибою не тільки зможуть прикрасити святковий стіл, але і допоможуть здивувати присутніх близьких людей кулінарними талантами господині.
Для створення закуски з пікантним смаком необхідні:
- 10-12 тарталеток;
- 100 г крабових паличок;
- 100 г червоної риби;
- 2 яйця;
- 50 г консервованої кукурудзи;
- стільки ж майонезу;
- трохи листя салату.
Технологія виконання:
- Яйця відварюють, остуджувати і очищаються.
- Крабові палички розморожуються.
- З яєць і паличок готуються кубики, які викладаються в салатник.
- У ємність також відправляються кукурудза консервована, майонез і сіль за необхідності.
- Маса добре вимішується.
- Для красивої подачі в тарталетки поміщаються за кілька сегментів листа салату, на які викладається крабово-рибна начинка.
Святкові тарталетки з червоною рибою та ікрою
Закуска з червоною рибою, оформлена ікрою, стане прекрасним доповненням святкового столу, прикрашає його яскравими фарбами.
Для підготовки знадобляться:
- 100 г філейної частини червоної риби;
- 200 г вершкового сиру Філадельфія;
- 12 тарталеток;
- ½ Часниковою головки;
- по 2 гілочки петрушки і кропу;
- 40 г червоної зернистої ікри.
При підготовці слід дотримуватися наступної покрокової інструкції:
- Зелень промивається проточною водою і подрібнюється за допомогою ножа.
- Філе червоної риби і сир нарізати шматочками, які відправляються в миску, куди також викладається зелень.
- Вміст ємності пюрируется до консистенції мусу.
- Вироби з пісочного тіста наповнюються начинкою.
- Прикрашаються тарталетки за допомогою ікри і невеликої кількості листочків зелені.
Таким чином, існує безліч оригінальних закусок, серед яких особливу увагу привертають тарталетки, що відрізняються ситністю та вишуканим зовнішнім виглядом, чудово доповнює будь-яку праздничною сервіровку столу.