Тарталетки з червоною рибою – 7 смачних рецептів приготування

Тарталетки з червоною рибою – смачна закуска, над приготуванням якої можна експериментувати і кожного разу отримувати новий смак завдяки використанню різноманітних добавок. На святковому столі таку вишукану страву не залишиться непоміченим.

Тарталетки з червоною рибою і сирним сиром

Оригінальна закуска готується швидко, і виходить смачною завдяки вдалому поєднанню складових її продуктів.

Для створення знадобиться:

  • 12 тарталеток;
  • 150 г кисломолочного сиру;
  • 50 г солоної сьомги;
  • ½ Огірка;
  • трохи зелені.

Технологія виконання:

  • Тарталетки наповнюються сирним сиром.
  • Червона риба нарізати невеликими брусочками, які викладаються на одну з половин виробів.
  • Огірок нарізати кільцями, діляться на 4 частини, які розміщуються у вільній половині кисломолочного сиру.
  • Перед подачею тарталетки прикрашають гілочками зелені.

З додаванням авокадо

Ефектна закуска до святкового столу, яка підкорить всіх присутніх яскравим смаком і ситністю.

Для виконання рецепта необхідні:

  • 10 тарталеток;
  • 2 авокадо;
  • лимон;
  • 150 г вершкового сиру;
  • 50 г лосося;
  • зелень і спеції за смаком.

Етапи приготування полягають у виконанні нескладних маніпуляцій:

  • З промитого і обсушенного лимона вичавлюється сік, а також підготовляється цедра.
  • Авокадо очищається, звільняється від кісточок, ріжеться довільними шматочками, які збризкують соком лимона і перетворюються в пюреобразную масу.
  • Мус з авокадо змішується з рештою лимонним соком, цедрою, вершковим сиром, подрібненою зеленню, після чого отримана суміш солиться і приправляється.
  • Лосось ділиться на 10 скибочок.
  • Тарталетки наповнюються начинкою і прикрашають скибочками червону рибу.

З плавленим сиром

Оригінальна закуска до аперитиву готується з:

  • 16 тарталеток;
  • плавленого сирка вагою в 100 г;
  • яйця;
  • свіжого огірка;
  • 200 г червоної риби;
  • 30 мл майонезу.

Схема підготовки являє собою виконання наступних дій:

  • Яйце відварюється, остуджується, очищається і натирається разом з сиром.
  • Овоч і риба нарізаються кубиками.
  • Все змішується разом з майонезом.
  • Начинка для тарталеток викладається на пісочну основу, після чого вироби прикрашаються за бажанням.
Дивіться також:  Овочева нарізка – 5 варіантів красивого оформлення на святковий стіл

Салат з червоною рибою в тарталетках

Ніжний салат з червоної риби можна подати в тарталетках, приготованих своїми руками.

Для тіста потрібно:

  • 250 г борошна;
  • 4 яйця;
  • 350 мл води;
  • 120 г вершкового масла;
  • трохи солі.

Для начинки:

  • 100 г риби;
  • 100 г креветок;
  • 1 яйце;
  • 1 огірок;
  • трохи майонезу;
  • сіль і листя салату.

Покрокова інструкція приготування:

  • Вода виливається в каструлю, куди також викладається масло.
  • Після розчинення масла при постійному помішуванні всипається борошно і додаються яйця, сіль.
  • Вимішується м’яке тісто.
  • З еластичного шару, розкотив, тонким шаром за допомогою склянки вирізається кола, які випікаються близько 15 хвилин у форми для кексів.
  • Після готовності тарталеток можна братися за підготовку салату.
  • Яйця відварюють і нарізати кубиками.
  • Маленькі кубики також готуються з риби, креветок і огірків.
  • Всі інгредієнти змішуються в піалі, де солятся і заправляються майонезом.
  • Салатні листя рвуться на невеликі шматочки.
  • В тарталетки викладаються сегменти листя салату, на які поміщається підготовлений салат-начинка.

З вершковим сиром

Вишукана закуска з червоною рибою не залишить байдужим жодного гостя.

Щоб приготувати святкові вироби, слід підготувати:

  • 12 тарталеток;
  • 150 г сьомги;
  • 200 г вершкового сиру;
  • часниковий зубчик;
  • гілочку кропу.

У процесі втілення в життя:

  • Зубчик часнику і зелень подрібнюються ножем.
  • ⅓ Слабосоленої риби також дрібно робиться за допомогою ножа.
  • В піалі об’єднуються подрібнені часник, зелень, сьомга і вершковий сир.
  • При бажанні начинка підсолювати і приправляється.
  • Тарталетки заповнюються начинкою.
  • Зверху формуються трояндочки з тонких смужок залишилася риби.

Готуємо з крабовими паличками

Тарталетки з червоною рибою не тільки зможуть прикрасити святковий стіл, але і допоможуть здивувати присутніх близьких людей кулінарними талантами господині.

Для створення закуски з пікантним смаком необхідні:

  • 10-12 тарталеток;
  • 100 г крабових паличок;
  • 100 г червоної риби;
  • 2 яйця;
  • 50 г консервованої кукурудзи;
  • стільки ж майонезу;
  • трохи листя салату.
Дивіться також:  Страви в мультиварці – 8 рецептів приготування

Технологія виконання:

  • Яйця відварюють, остуджувати і очищаються.
  • Крабові палички розморожуються.
  • З яєць і паличок готуються кубики, які викладаються в салатник.
  • У ємність також відправляються кукурудза консервована, майонез і сіль за необхідності.
  • Маса добре вимішується.
  • Для красивої подачі в тарталетки поміщаються за кілька сегментів листа салату, на які викладається крабово-рибна начинка.

Святкові тарталетки з червоною рибою та ікрою

Закуска з червоною рибою, оформлена ікрою, стане прекрасним доповненням святкового столу, прикрашає його яскравими фарбами.

Для підготовки знадобляться:

  • 100 г філейної частини червоної риби;
  • 200 г вершкового сиру Філадельфія;
  • 12 тарталеток;
  • ½ Часниковою головки;
  • по 2 гілочки петрушки і кропу;
  • 40 г червоної зернистої ікри.

При підготовці слід дотримуватися наступної покрокової інструкції:

  • Зелень промивається проточною водою і подрібнюється за допомогою ножа.
  • Філе червоної риби і сир нарізати шматочками, які відправляються в миску, куди також викладається зелень.
  • Вміст ємності пюрируется до консистенції мусу.
  • Вироби з пісочного тіста наповнюються начинкою.
  • Прикрашаються тарталетки за допомогою ікри і невеликої кількості листочків зелені.

Таким чином, існує безліч оригінальних закусок, серед яких особливу увагу привертають тарталетки, що відрізняються ситністю та вишуканим зовнішнім виглядом, чудово доповнює будь-яку праздничною сервіровку столу.

Прокрутка до верху