З рисом і огірком
Начинка для тарталеток може бути більш ситної, якщо використовувати рис та овочі.
Необхідні продукти:
- пачка крабових паличок;
- один середній огірок;
- чотири ложки рису;
- майонез по своєму смаку.
Процес приготування:
- Зазначене кількість рису необхідно відварити до готовності без спецій і дати йому охолонути.
- Огірок краще всього очистити від шкірки — так закуска вийде особливо ніжною.
- Крабові палички розморозьте. Наріжте їх і огірок на дрібні кубики, з’єднайте з готовим рисом.
- Приправте начинку майонезом або сметаною, ретельно перемішайте, спробуйте. При необхідності, додайте солі чи перцю.
- Заповніть тарталетки приготовленої масою, прикрасьте за бажанням і подавайте.