З додаванням авокадо
Тартар з лосося з авокадо – ідеальне поєднання. Авокадо доповнює смак риби, і робить страву в два рази корисніше.
Необхідні продукти:
- 150 грам лосося;
- половинка авокадо;
- дві ложки лимонного соку;
- дві скибочки чорного хліба;
- одна невелика цибулина;
- ложка оливкової олії;
- перець на свій смак;
- 100 грам маринованих каперсів.
Процес приготування:
- Змішуємо між собою дрібно нарізану цибулю і подрібнені каперси. Додаємо до них масло і трохи меленого перцю.
- Авокадо і рибу перетворюємо на невеликі квадратики. Авокадо збризкуємо лимонним соком, щоб воно найкраще збереглося.
- Сервировочным кільцем з хліба вирізаємо коло, сушимо його в тостері або в духовці.
- На блюдо покласти кільце, в нього шматочок хліба, потім рибу, каперси і цибулю, потім авокадо і знову лосось. Закінчуємо викладку авокадо і приправляємо все оливковою олією.