Тартар з лосося – 7 рецептів приготування

З додаванням авокадо

Тартар з лосося з авокадо – ідеальне поєднання. Авокадо доповнює смак риби, і робить страву в два рази корисніше.

Необхідні продукти:

  • 150 грам лосося;
  • половинка авокадо;
  • дві ложки лимонного соку;
  • дві скибочки чорного хліба;
  • одна невелика цибулина;
  • ложка оливкової олії;
  • перець на свій смак;
  • 100 грам маринованих каперсів.

Процес приготування:

  • Змішуємо між собою дрібно нарізану цибулю і подрібнені каперси. Додаємо до них масло і трохи меленого перцю.
  • Авокадо і рибу перетворюємо на невеликі квадратики. Авокадо збризкуємо лимонним соком, щоб воно найкраще збереглося.
  • Сервировочным кільцем з хліба вирізаємо коло, сушимо його в тостері або в духовці.
  • На блюдо покласти кільце, в нього шматочок хліба, потім рибу, каперси і цибулю, потім авокадо і знову лосось. Закінчуємо викладку авокадо і приправляємо все оливковою олією.
Дивіться також:  Хачапурі з сиром на сковороді – 8 швидких рецептів приготування