Татарська кухня багата різними смачними і нескладні у приготуванні стравами, які вже давно зайняли гідне місце на повсякденних і святкових столах слов’ян. Татарські пиріжки – одне з таких страв, скуштувавши яке відразу поринаєш в історію гордого і унікального народу.
Татарські пиріжки — традиційний рецепт
Національні татарські пиріжки дуже популярні. Але не обов’язково йти в кафе за такий ароматними виробами. Їх можна спекти будинку з:
- 400 г борошна;
- 250 мл молока;
- 2 яєць;
- 20 г сухих дріжджів;
- 2 цибулин;
- 200 г яловичого фаршу;
- невеликої кількості соди, цукру, солі і перцю.
Основні кроки втілення рецепта в життя:
- У глибокій ємності змішуються сіль, цукор, сода і дріжджі.
- Туди ж відправляється тепле молоко.
- Поступово всипається борошно.
- Вимішування тіста, яке ділиться на невеликі кульки, здійснюється руками.
- З шматочків тіста розкочуються коржі.
- Фарш перемішується з подрібненою цибулею і приправляється.
- На основи з тіста поміщається начинка, після чого формуються пиріжки з невеликими отворами в середині.
- Вироби смажаться на розпеченому маслі в сковороді.