Татарські пиріжки – 7 рецептів

Татарська кухня багата різними смачними і нескладні у приготуванні стравами, які вже давно зайняли гідне місце на повсякденних і святкових столах слов’ян. Татарські пиріжки – одне з таких страв, скуштувавши яке відразу поринаєш в історію гордого і унікального народу.

Татарські пиріжки — традиційний рецепт

Національні татарські пиріжки дуже популярні. Але не обов’язково йти в кафе за такий ароматними виробами. Їх можна спекти будинку з:

  • 400 г борошна;
  • 250 мл молока;
  • 2 яєць;
  • 20 г сухих дріжджів;
  • 2 цибулин;
  • 200 г яловичого фаршу;
  • невеликої кількості соди, цукру, солі і перцю.

Основні кроки втілення рецепта в життя:

  • У глибокій ємності змішуються сіль, цукор, сода і дріжджі.
  • Туди ж відправляється тепле молоко.
  • Поступово всипається борошно.
  • Вимішування тіста, яке ділиться на невеликі кульки, здійснюється руками.
  • З шматочків тіста розкочуються коржі.
  • Фарш перемішується з подрібненою цибулею і приправляється.
  • На основи з тіста поміщається начинка, після чого формуються пиріжки з невеликими отворами в середині.
  • Вироби смажаться на розпеченому маслі в сковороді.
Дивіться також:  Булочки без дріжджів – 7 рецептів, як приготувати пишні і смачні булочки з бездріжджового тіста