Тефтелі в сметанному соусі – 8 рецептів

Оригінальний рецепт з солоними огірками

Дуже незвичайним і смачним виходить страва на основі рибного фаршу з додаванням солоних огірків. Бажано також приправляти їх сушеним кропом (0,5 ст. л.). Крім солоних огірків (2 шт.), потрібно взяти: 60 г рису, 370 г будь-якого рибного фаршу,1 морква, 220 мл нежирної сметани і така ж кількість вершків, сіль, спеції.


  • Рис вариться приблизно 8 хвилин після закипання води.
  • Фарш з риби змішується з охолодженої готової крупою, солиться, перчится і перетворюється в мініатюрні заготовки для тефтелькою.
  • Морква натирається на дрібній тертці, після чого заливається вершками, сметаною і солиться за смаком. Майбутній соус доводиться до кипіння.
  • Далі в вершкову масу можна відправляти м’ясні кульки і тушкувати їх 25 хвилин.
  • Приблизно за 10 хвилин до готовності страви в ємність з тюфтельками додається сушений кріп і подрібнені солоні огірки.
  • Подається частування з овочевим салатом і домашнім хлібом.

    Дивіться також:  Риба під маринадом — 11 рецептів приготування в духовці, мультиварці і на сковороді
    Прокрутка до верху