Тефтелі в сметані з часником
Часник зробить сметанний соус до тефтелі ще більш смачним і ароматним. Головне, не переборщити з його кількістю. Крім часнику (4 зубчики), потрібно взяти: 260 г свинячого і яловичого фаршу, 1 яйце, 2 білих цибулини, по 180 мл нежирної сметани і аналогічних вершків, 40 г борошна, сіль, спеції.

Цибулю дрібно нарізати і готується на олії до рум’яності.
Смажений овоч додається до фаршу разом з яйцем, сіллю і приправами. З отриманої маси ліпляться мініатюрні тефтелі.
Борошно потрібно прожарити на сковороді до золотистого кольору. До неї відправляється сметана, вершки, подрібнений часник, сіль за смаком.
Тефтелі викладаються в змащену жиром форму, заливається соусом і відправляються в добре розігрітий духову шафу на 35 хвилин.
Частування подається до столу гарячим картопляним пюре, рисом або вареної брокколі.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8