Тефтелі в сметанному соусі – 8 рецептів

Тефтелі в сметані з часником

Часник зробить сметанний соус до тефтелі ще більш смачним і ароматним. Головне, не переборщити з його кількістю. Крім часнику (4 зубчики), потрібно взяти: 260 г свинячого і яловичого фаршу, 1 яйце, 2 білих цибулини, по 180 мл нежирної сметани і аналогічних вершків, 40 г борошна, сіль, спеції.

  • Цибулю дрібно нарізати і готується на олії до рум’яності.
  • Смажений овоч додається до фаршу разом з яйцем, сіллю і приправами. З отриманої маси ліпляться мініатюрні тефтелі.
  • Борошно потрібно прожарити на сковороді до золотистого кольору. До неї відправляється сметана, вершки, подрібнений часник, сіль за смаком.
  • Тефтелі викладаються в змащену жиром форму, заливається соусом і відправляються в добре розігрітий духову шафу на 35 хвилин.
  • Частування подається до столу гарячим картопляним пюре, рисом або вареної брокколі.

    Дивіться також:  Фарширована риба – 7 смачних рецептів
    Прокрутка до верху