Тефтелі в томатному соусі — 6 рецептів

Покроковий рецепт по-варшавськи

Секрет вишуканого смаку цієї страви полягає в соусі з маслин і копчених ковбасок.



Необхідні продукти:

  • 350 г курячого фаршу;
  • 50 г рису;
  • 1 середня морква;
  • 100 г сметани пожирніше;
  • 150 г томатної пасти;
  • 40 мл олії для смаження;
  • 250 мл яловичого або курячого бульйону;
  • 100 г копчених ковбасок (або сосисок);
  • 10 маслин без кісточок;
  • сіль і спеції за бажанням.

Технологія приготування покроково.

  • Рис миють, засипають у окріп, відварюють 10 хвилин.
  • Моркву очистити, дрібно нашинковывают або натирають.
  • З’єднують курячий фарш, напівготовий рис, моркву, сіль. З цього складу вылепляют тефтелі.
  • Заготовки просмажують на сковороді з кожного боку близько 4 хвилин.
  • Для соусу максимально дрібно ріжуть ковбаски і маслини. Змішують їх з м’ясним бульйоном, томат-пастою, після трохи солять.
  • Соус доводять до кипіння в сотейнику, потім опускають в нього тефтелі і томити 30 хвилин.
  • Дивіться також:  Сухарики з білого хліба в духовці – 7 смачних рецептів
    Прокрутка до верху