Рибні тефтелі в томатному соусі
Для приготування цих тефтелек краще брати білу рибу: тріску, хек, окунь, минтай. Ці види є низькокалорійними, тому страва підходить для всіх, хто дотримується несуворих дієт.

Інгредієнти:
- 400 р рибного філе;
- 1 цукіні;
- 1 яйце;
- 1 маленька цибулина;
- 2 помідори;
- 100 г томатної пасти;
- 250 мл бульйону на яловичої кістки;
- 100 г сметани;
- 5 г цукру;
- 25 мл олії для смаження;
- сіль і спеції за бажанням.
Рецепт приготування.
Рибне філе прокрутити на м’ясорубці разом з цибулею.
Очищений цукіні натирають на середній тертці.
Змішують рибний фарш, кабачкове пюре, яйце, сіль. Ліплять невеликі котлетки.
Напівфабрикати слід обсмажити на сковороді з маслом з обох сторін по 2 хвилини.
Обчищену моркву натирають, помідори без шкірки перетворюють в кашку (занурювальним блендером або з допомогою товкачика). Овочі з’єднують, додають сметану, томат-пасту, сахарят, розбавляють бульйоном, солять.
Склад, що вийшов, доводять до кипіння і опускають в нього рибні тефтелі. Страву готують протягом 25 хвилин.