Тефтелі в томатному соусі — 6 рецептів

Рибні тефтелі в томатному соусі

Для приготування цих тефтелек краще брати білу рибу: тріску, хек, окунь, минтай. Ці види є низькокалорійними, тому страва підходить для всіх, хто дотримується несуворих дієт.

Інгредієнти:

  • 400 р рибного філе;
  • 1 цукіні;
  • 1 яйце;
  • 1 маленька цибулина;
  • 2 помідори;
  • 100 г томатної пасти;
  • 250 мл бульйону на яловичої кістки;
  • 100 г сметани;
  • 5 г цукру;
  • 25 мл олії для смаження;
  • сіль і спеції за бажанням.

Рецепт приготування.

  • Рибне філе прокрутити на м’ясорубці разом з цибулею.
  • Очищений цукіні натирають на середній тертці.
  • Змішують рибний фарш, кабачкове пюре, яйце, сіль. Ліплять невеликі котлетки.
  • Напівфабрикати слід обсмажити на сковороді з маслом з обох сторін по 2 хвилини.
  • Обчищену моркву натирають, помідори без шкірки перетворюють в кашку (занурювальним блендером або з допомогою товкачика). Овочі з’єднують, додають сметану, томат-пасту, сахарят, розбавляють бульйоном, солять.
  • Склад, що вийшов, доводять до кипіння і опускають в нього рибні тефтелі. Страву готують протягом 25 хвилин.
  • Дивіться також:  Як приготувати качку? 18 рецептів приготування смачної качки в домашніх умовах
    Прокрутка до верху