Смачні рибні тефтелі
Дуже смачними виходять тефтелі з риби. Піде як річкова, так і морська риба, тільки потрібно брати або філе, або рибу з малою кількістю кісток. Як зазвичай, у фарш покласти сіль, перець, а також рис. В рибні тефтелі рису багато не кладіть, щоб не зробити їх надмірно сухими і жорсткими. У них не кладе цибулю, він дуже ароматний і може забити природний аромат риби. А ось часточка часнику не завадить, вона підсилить рибний аромат.
Замість цибулі можна нарізати трохи пір’їнок зеленої цибулі, а також додати жменю нарубаного кропу або петрушки.
Обсмажені кульки складають в сковороду і заливають або сметанним або томатним соусом — обидва варіанти гарні.