З додаванням капусти
Свіжа білокачанна капуста надає тефтелі особливу соковитість. Крім овоча (300 г) та м’ясного фаршу (900 г), буде використовуватися: 1 ст. рису, 3 цибулини, 2 яйця, 2 ст. л. картопляного крохмалю, сіль, приправи.

На маслі до рум’яного кольору обсмажується нарізаний мініатюрними кубиками цибулю.
Пасеровану овоч викладається до фаршу разом з подрібненою капустою.
Рис вариться в підсоленій воді до готовності.
У масу з овочів і м’яса відправляється варена крупа, яйця, картопляний крохмаль, приправи. Залишилося посолити її та сформувати тефтелі.
Спочатку м’ясні кульки обсмажують на жирі, потім заливаються гарячою водою і тушкують ще 10-12 хвилин на повільному вогні.
При бажанні в воду, в якій готуються смажені тефтелі можна додати сметану і/або томатну пасту.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11