Тефтелі з рисом – 11 смачних рецептів

З додаванням капусти

Свіжа білокачанна капуста надає тефтелі особливу соковитість. Крім овоча (300 г) та м’ясного фаршу (900 г), буде використовуватися: 1 ст. рису, 3 цибулини, 2 яйця, 2 ст. л. картопляного крохмалю, сіль, приправи.

  • На маслі до рум’яного кольору обсмажується нарізаний мініатюрними кубиками цибулю.
  • Пасеровану овоч викладається до фаршу разом з подрібненою капустою.
  • Рис вариться в підсоленій воді до готовності.
  • У масу з овочів і м’яса відправляється варена крупа, яйця, картопляний крохмаль, приправи. Залишилося посолити її та сформувати тефтелі.
  • Спочатку м’ясні кульки обсмажують на жирі, потім заливаються гарячою водою і тушкують ще 10-12 хвилин на повільному вогні.
  • При бажанні в воду, в якій готуються смажені тефтелі можна додати сметану і/або томатну пасту.

    Дивіться також:  Як готувати холодець – 10 рецептів в домашніх умовах
    Прокрутка до верху