Тефтелі з рисом – 11 смачних рецептів

Дієтичний варіант тефтель з рисом — на пару

Щоб зробити блюдо малокалорійним, варто готувати на пару і відмовитися від обсмажування овочів. Для такого рецепту потрібно взяти: 450 г м’ясного фаршу, 120 г рису, яйце, 4 скибочки білого хліба, 130 мл молока, сіль, ароматні трави, цибулина.

  • Рис після промивання вариться в солоній воді до напівготовності.
  • Хліб без скоринок розмочується у молоці.
  • У хлібно-молочну масу відправляється рис і яйце.
  • До перерахованих інгредієнтів додається натерта на дрібній тертці цибулина.
  • Залишилося продукти змішати з фаршем, зліпити їх них маленькі кульки і укласти на решітку пароварки. Готується частування близько півгодини.
  • Якщо пароварки в будинку не виявилося, то можна приготувати тефтелі в спеціальній насадці мультиварки або в металевому ситі, розташованому на каструлі з водою.

    Дивіться також:  Тушкована квасоля – 5 рецептів приготування
    Прокрутка до верху