Тефтелі з рисом, з курячого фаршу
Особливо ніжним виходить частування, якщо додати до нього вершково-сирний соус і білу булку. Це блюдо підійде навіть для святкового столу. Для його приготування використовується: 550 г курячого філе, 90 г довгозернистого рису, молоко для замочування хліба, біла булочка, 130 г цибулі, 3-4 часникових зубця, 450 мл нежирних вершків, 250 г твердого сиру, сіль, зелень.

Першим ділом в молоці замочується булочка.
Філе курки разом з цибулею подрібнюється в блендері.
Білий хліб з’єднується з фаршем. Маса солиться і при бажанні перчится за смаком.
Рис відварюється до готовності і разом з подрібненою зеленню відправляється до решти інгредієнтів.
З отриманої маси ліпляться мініатюрні тюфтельки, укладаються в змащену жиром форму і запікаються близько 15 хвилин в жаркому духовому шафі.
Далі м’ясні кульки заливаються сумішшю подсоленных вершків, подрібненого часнику і тертого сиру.
Страва готується в духовці ще 25 хвилин.
До таких тефтелі з фаршу з рисом не буде потрібно додатковий соус.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11