Рибні тефтелі з рисом — покроковий рецепт
Обговорюване страву з риби виходить не менш смачним, ніж з м’ясного фаршу. Для нього добре підійде горбуша (1 велика рибка). Також знадобиться: 130 г капусти, 2 невеликі цибулини, морква, банку консервованої білої квасолі, 0,5 ст. рису, 1 ст. білого напівсолодкого вина, 1 ст. л. свіжовичавленого лимонного соку, сіль.

Рис вариться до готовності і остуджується.
Рибне філе без кісток прокручується в м’ясорубці з цибулиною і капустою, нарізані великими шматками.
Отриманий фарш солиться і за смаком перчится, після чого до нього додається рис.
Залишилася цибулина пассируется з морквою на будь-якому жирі.
У жароміцну форму і відправляються зліплені з фаршу мініатюрні тюфтельки.
Готові овочі і квасолю разом з рідиною з банки блендером перетворюються в пюре, після чого маса солиться, змішується з вином і лимонним соком.
Отриманий соус виливається на м’ясні кульки.
В розігрітій духовці частування готується 25 хвилин.
Перед подачею до столу кульки з соусом посипаються рубаною зеленню.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11