Тефтелі з рисом – 11 смачних рецептів

Рибні тефтелі з рисом — покроковий рецепт

Обговорюване страву з риби виходить не менш смачним, ніж з м’ясного фаршу. Для нього добре підійде горбуша (1 велика рибка). Також знадобиться: 130 г капусти, 2 невеликі цибулини, морква, банку консервованої білої квасолі, 0,5 ст. рису, 1 ст. білого напівсолодкого вина, 1 ст. л. свіжовичавленого лимонного соку, сіль.

  • Рис вариться до готовності і остуджується.
  • Рибне філе без кісток прокручується в м’ясорубці з цибулиною і капустою, нарізані великими шматками.
  • Отриманий фарш солиться і за смаком перчится, після чого до нього додається рис.
  • Залишилася цибулина пассируется з морквою на будь-якому жирі.
  • У жароміцну форму і відправляються зліплені з фаршу мініатюрні тюфтельки.
  • Готові овочі і квасолю разом з рідиною з банки блендером перетворюються в пюре, після чого маса солиться, змішується з вином і лимонним соком.
  • Отриманий соус виливається на м’ясні кульки.
  • В розігрітій духовці частування готується 25 хвилин.
  • Перед подачею до столу кульки з соусом посипаються рубаною зеленню.

    Дивіться також:  Печінковий паштет з яловичої печінки – 7 покрокових рецептів, як приготувати ніжний та смачний домашній паштет
    Прокрутка до верху