Рецепт приготування по-італійськи
Це незвичайне блюдо з беконом і пармезаном. Для нього краще використовувати яловичий фарш (450 г). А, крім м’ясної складової, знадобиться: цибулина, яйце, 3 ст. л. оливкової олії, 130 г бекону, 70 г пармезану, 80 г рису, сіль, сухі прованські трави.

Рис відварюється до готовності в підсоленій воді, відкидається на друшляк і охолоджується.
Дрібно нарізаний цибуля обсмажується на будь-якому жирі або маслі, після чого разом з крупою відправляється до м’яса.
Залишилося додати в масу яйце, сіль і ароматні спеції.
З фаршу формуються кульки, кожен з яких обертається тонким скибочкою бекону і закріплюється зубочисткою.
Далі заготовки обсмажують на оливковій олії до появи хрусткої скоринки.
Готові тюфтельки перекладаються в жароміцну форму, посипаються тертим сиром і відправляються в духовку на 7-9 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11