Тефтелі з рисом – 11 смачних рецептів

Рецепт приготування по-італійськи

Це незвичайне блюдо з беконом і пармезаном. Для нього краще використовувати яловичий фарш (450 г). А, крім м’ясної складової, знадобиться: цибулина, яйце, 3 ст. л. оливкової олії, 130 г бекону, 70 г пармезану, 80 г рису, сіль, сухі прованські трави.

  • Рис відварюється до готовності в підсоленій воді, відкидається на друшляк і охолоджується.
  • Дрібно нарізаний цибуля обсмажується на будь-якому жирі або маслі, після чого разом з крупою відправляється до м’яса.
  • Залишилося додати в масу яйце, сіль і ароматні спеції.
  • З фаршу формуються кульки, кожен з яких обертається тонким скибочкою бекону і закріплюється зубочисткою.
  • Далі заготовки обсмажують на оливковій олії до появи хрусткої скоринки.
  • Готові тюфтельки перекладаються в жароміцну форму, посипаються тертим сиром і відправляються в духовку на 7-9 хвилин.

    Дивіться також:  Овочеве рагу в мультиварці – 10 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху