З рисом і сметанною підливою
Рисові тюфтельки з підливою зі сметани особливо подобаються самим маленьким гурманам. Для їх приготування використовують 350 г будь-якого м’ясного фаршу, 5 ст. л. сметани, 1,5 ст. молока, 2 цибулини, скибочка білого хліба, 80 г рису, 3 ст. л. вершкового масла, панірувальні сухарі і борошно, 60 г твердого сиру, сіль.

У фарш додається відмочений в молоці білий хліб, подрібнену цибулю, сіль і варений рис.
З отриманої маси ліпляться невеликі тюфтельки.
Борошно підсмажується до рум’яного кольору на вершковому маслі. У цю ж сковороду додається гаряче молоко і сметана. Можна посипати інгредієнти будь-якими спеціями.
Після кипіння соус залишається на вогні 5-7 хвилин.
Тефтелі укладаються у форму для запікання, зверху відправляється сметанна підлива.
Залишилося посипати поверхню частування дрібно натертим сиром і панірувальними сухарями.
Готується страва в жаркій духовці близько 30 хвилин.
Поверхня страви повинна красиво зарум’янитися.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11