Домашній рецепт в мультиварці
Дуже просто готуються м’ясні кульки в мультиварці. У процесі можна не хвилюватися, що частування підгорить. Для нього потрібно взяти: 350 г свинячого фаршу, по 4 ст. л. томатної пасти без добавок і рису, цибулину, сіль, півлітра води.

Фарш змішують з сухим рисом, і подрібненим білим цибулею.
Маса солиться і приправляється спеціями за смаком. Потрібно ретельно вимішати її руками.
Із зазначеної кількості продуктів вдасться зліпити близько 18 невеликих тефтелькою.
Кульки укладаються на дно чаші пристрою.
Зверху виливається суміш з підсоленої води і томатної пасти.
Страва готується в програмі «Гасіння» 45 хвилин.
Страва відмінно поєднується з вареною гречкою.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11