Тефтелі з рисом – 11 смачних рецептів

Тефтелі з рисом, як у дитячому садку

Такі тюфтельки напевно вийдуть смачніше, ніж звичні гамбургери. Адже вони не тільки смажитися, але ще і гаситися в ніжному соусі. В рецепті використовується: 450 г свинячого фаршу, велике яйце, півсклянки круглозерного шліфованого рису, 3 ст. л. сметани, 3 лаврових листочка, 1,5 ст. води, сіль, цибулина, 1 велика ложка борошна з гіркою.

  • Рис відварюється в підсоленій воді до напівготовності.
  • Фарш змішується з пропущеною через м’ясорубку цибулиною, солиться і посипається будь-якими спеціями за смаком.
  • До м’яса додається рис. Маса добре вимішується руками і з неї формуються мініатюрні тюфтельки.
  • Кульки з усіх сторін обсмажують на жирі, після чого укладаються в сковороду, заливаються сумішшю води, сметани та борошна і тушкують ще близько 25 хвилин під закритою кришкою.
  • Подавати тефтелі можна з будь-яким гарніром, наприклад, з відвареної броколі або стручкової квасолею.

    Дивіться також:  Філе минтая в духовці — 8 рецептів запікання
    Прокрутка до верху