Тісто для біляшів – 14 рецептів

Без дріжджів

Інгредієнти залишимо ті ж, що і в попередньому рецепті. Зробимо лише виняток, замінивши дріжджі харчовою содою (15 г).

Готувати будемо наступним чином:

  • Кефір повинен бути не холодним. Відразу додаємо сюди соду і залишаємо на деякий час, щоб вона погасилась в кислому середовищі.
  • Коли маса вспузырится, можна додати сіль і цукор, а потім і яйця. Віночком доводимо до однорідності.
  • Вливаємо сюди масло.
  • Невеликими порціями засипаємо борошно. Це необхідно робити, щоб не переборщити з густотою.

Тесту треба лише трохи відлежатися, і воно готове.

Дивіться також:  Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху