Тісто на манти – 9 перевірених рецептів приготування тіста

На кефірі

Інгредієнти: 360 мл кефіру середньої жирності, 620-720 р високосортного борошна (скільки візьме тісто), 1 ч. л. дрібної солі, столове яйце.

  • Починаючи готувати тісто для мантів, насамперед потрібно зайнятися борошном. Один склянки продукту просіюється через найдрібніше сито з високого відстані в глибоку ємність. В серединку отриманої гірки розбивається яйце.
  • Спочатку інгредієнти збовтуються виделкою, а потім до них невеликими порціями вливається не холодний кисломолочний продукт. Потрібно активно перемішувати складові будь-яким зручним чином, щоб ліквідувати грудочки.
  • До клейкому складу підсипається залишилася борошно. Далі руками замішується не липка маса.
  • Приблизно через півгодини відпочинку тесту можна скачувати його в джгути, нарізати товстими шматочками і формувати вироби.

    Дивіться також:  Вівсяна каша в мультиварці на молоці – 6 рецептів
    Прокрутка до верху