На кефірі
Інгредієнти: 360 мл кефіру середньої жирності, 620-720 р високосортного борошна (скільки візьме тісто), 1 ч. л. дрібної солі, столове яйце.

Починаючи готувати тісто для мантів, насамперед потрібно зайнятися борошном. Один склянки продукту просіюється через найдрібніше сито з високого відстані в глибоку ємність. В серединку отриманої гірки розбивається яйце.
Спочатку інгредієнти збовтуються виделкою, а потім до них невеликими порціями вливається не холодний кисломолочний продукт. Потрібно активно перемішувати складові будь-яким зручним чином, щоб ліквідувати грудочки.
До клейкому складу підсипається залишилася борошно. Далі руками замішується не липка маса.
Приблизно через півгодини відпочинку тесту можна скачувати його в джгути, нарізати товстими шматочками і формувати вироби.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10