Тісто на манти – 9 перевірених рецептів приготування тіста

На молоці

Інгредієнти: півкіло високосортної білого борошна, 1 ст. жирного молока (добре, якщо під рукою виявилося домашнє), 1 ч. л. кухонної солі, 2 великі ложки рафінованої олії, 2 столові яйця.

  • Спочатку змішується молоко і рослинне масло. Можна взяти оливковий компонент. В отриману суміш виливаються яйця, злегка збиті з сіллю.
  • Борошно спочатку просіюється не менше 2 разів, щоб вона наситилася киснем. Після цього можна виливати до неї отриману раніше молочну суміш.
  • Спочатку майбутнє тісто змішалась ложкою, а потім руками.
  • В харчовій плівці маса буде відпочивати близько півгодини. Далі можна формувати вироби.

    Дивіться також:  Маринад для шашлику – 11 смачних рецептів маринаду для свинини, курки, баранини
    Прокрутка до верху