Рецепт дріжджового тіста
Інгредієнти: 1,5 ст. фільтрованої води, 45 р живих дріжджів, півкіло високосортного борошна, малий. ложка цукрового піску, 2 великі ложки олії.

Дріжджі розводять за вказівками, опублікованими на упаковці. Для цього потрібно розкришити їх, залити очищеної трохи підігрітою водою, присипати цукром. В цю ж суміш відразу відправляється пісне масло. За смаком можна додати будь-які улюблені приправи. Бажано ті, які будуть поєднуватися з м’ясом, використовуваним в начинці.
Залишати дріжджі не потрібно. У масу відразу всипається попередньо просеянная борошно. Додавати її потрібно мінімальними порціями.
Залишається не менше двох разів гарненько вимісити тісто, накрити його серветкою з натуральної тканини і залишити підходити до тих пір, поки воно не збільшиться в розмірі приблизно в 2 рази.
Після цього маса обминается, ще раз вимішується і розкочується.
Зазвичай для заготовок з такого тіста готується начинка, що включає в себе фарш з баранини і велика кількість крупно порізаної цибулі.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10