На мінеральній воді
Інгредієнти: 4 ст. попередньо просіяного високосортної пшеничного борошна, 1 ст. газованої мінеральної води, велике куряче яйце, 4 великі ложки рафінованої олії, ½ малий. ложки кухонної солі і цукрового піску.

Щоб правильно приготувати тісто для мантів за вказаною рецептом, першим ділом потрібно з’єднати рідкі компоненти – не холодну воду і масло. Мінералку не потрібно підігрівати, досить просто заздалегідь витягти її з холодильника. Бажано, щоб вона була сильногазованою з тільки що відкритої пляшки.
В отриману суміш всипати сухі інгредієнти, крім борошна, вбивається яєчко. Складові добре перемішуються.
Потроху в майбутнє тісто всипається просеянная борошно. Коли маса почне густіти, продовжувати заміс можна вже не ложкою, а руками.
Бажано, щоб перед ліпленням заготовок з начинкою тісто відпочило близько півгодини.
Можна покласти його в пакет і прибрати на нижню полицю холодильника. Якщо часу немає, то допускається відразу ліпити манти з готового тіста.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10