Тісто на манти – 9 перевірених рецептів приготування тіста

З яйцем і рослинним маслом

Інгредієнти: 3 великих курячих яйця, 65-75 мл рафінованої олії, 1,5 ст. фільтрованої води, 110 мл жирного молока, сіль, суміш перчиком за смаком.

  • У місткому металевому посуді спочатку змішується молоко і рафіновано масло. Рідини не повинні бути холодними. Тому всі продукти, зазначені в рецепті, варто заздалегідь дістати з холодильника.
  • У воді розчиняється кухонна сіль. Отримана рідина разом з яйцями відправляється до складових з першого кроку.
  • Компоненти ретельно перемішуються широкої ложкою.
  • Далі можна починати підсипати в майбутнє тісто пшеничне борошно.
  • Коли маса стане однорідною і досить щільною, вона скочується в кулю.
  • Відпочивати тісто в холодильнику приблизно чверть години.

    Дивіться також:  Як посмажити рибу – 10 смачних рецептів
    Прокрутка до верху