Торт без випічки з печива і сиру — 6 рецептів приготування вдома

Вам дуже хочеться поїсти чогось смачненького, а витрачати час на приготування їжі, що досить часто передбачає попередню випічку, не хочеться? Тоді ви можете зробити торт без випічки печива і сиру, який порадує вас своїм ніжним смаком. До того ж, таке ласощі буде дуже корисним.

Торт без випічки з печива і сиру — простий рецепт

Найпростіший рецепт приготування торта без випічки з використанням сиру і печива. Обов’язково спробуйте!

Що знадобиться:

  • сир — 300 г;
  • цукор — ½ склянки;
  • жирне масло вершкове — 180 г;
  • сметана — 1 склянка;
  • родзинки — ½ склянки;
  • шоколад — 30 г;
  • молоко — 1 стакан;
  • печиво — 400 р.

Готуємо так:

  • Цукор перетирається разом з розм’якшеним вершковим маслом. Сметана змішується з сиром і інгредієнти збиваються з допомогою міксера або заглибного блендера.
  • Слідом кладемо до отриманої заготівлі перетерте з цукром масло і ще раз збиваємо.
  • 3-4 столових ложки отриманої суміші перекладіть в окрему миску. В решту відправте заздалегідь промитий ізюм і все ретельно перемішайте.
  • В цей же час шоколад натріть на дрібній тертці.
  • Тепер печиво мачає в молоко і викладається у форму, де буде розміщений торт.
  • Рівномірно змастіть його сирною начинкою. Викладіть ще печиво, знову змастіть наприкінці останній шар покрийте відкладеної частиною без родзинок.

Зверху торт посипається тертим шоколадом. Відправте його на пару годин в холодильник настоятися, а після цього подавайте до столу.

Готуємо зі сметаною і желатином

Торт із сиром, сметаною і желатином також буде досить простий в плані приготування.

Що знадобиться:

  • жирна сметана — 2 склянки;
  • желатин — 1 ст. ложка;
  • желе з будь-яким смаком — 1 упаковка;
  • печиво — 250 г;
  • цукор — ½ склянки;
  • ванілін — 1 ч. ложка.
Дивіться також:  Рулет з маком – 7 смачних рецептів

Готуємо так:

  • Залийте желатин в маленькій мисці водою і дайте набрякнути. Слідом виконайте те ж саме з желе, дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці.
  • Подрібніть печиво в крихту. Для цього спочатку просто поломайте його вручну, а потім розкачайте качалкою, уклавши його в поліетиленовий пакет.
  • Візьміть будь-які фрукти. Бажано, яблука або апельсини. Наріжте їх тонкими скибочками і викладіть на дно форми, де буде готуватися торт.
  • Все це залийте рівномірно желе і відправте в холодильник для застигання.
  • Окремо змішуються цукор, ванілін, покришене печиво і сметана. Збийте їх міксером до однорідного стану, додайте остиглий желатин і повторіть маніпуляції з міксером ще раз.
  • Дістаньте з холодильника форму з застиглим желе, рівномірно викладіть туди сметанную масу і знову поставте її в морозильну камеру.

Після того, як торт захолоне, відправте форму з ним на пару секунд у гарячу воду. Тепер десерт легко витягнеться, якщо форму перевернути.

З бананом

Що знадобиться:

  • сир — 400 г;
  • печиво — 400 г;
  • молоко — 1 стакан;
  • сметана — 2 склянки;
  • банан — 2 шт.;
  • шоколад — 30 р.

Готуємо так:

  • В першу чергу приготуйте начинку для торта. Для цього збийте сметану з цукром і сиром. Якщо хочете, то можете також додати подрібнені горіхи або родзинки.
  • Вилийте молоко в миску або піалу і вмочайте в нього по черзі печиво.
  • Після, відразу викладайте його на деко або форму, де буде готуватися торт без випічки з бананом.
  • Зверху розподіліть приготовлений крем і нарізані кружечками фрукти. Потім викладіть ще шар печива, шар бананів, знову шар печива і знову крем. І так продовжуйте до тих пір, поки у вас не закінчаться всі інгредієнти.
Дивіться також:  Горіхова паста – 8 рецептів приготування в домашніх умовах

Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте їм десерт зверху. Відправте його в холодильник ненадовго настоятися.

Зі згущеним молоком

Що знадобиться:

  • згущене молоко — 400 р;
  • печиво — 300 г;
  • слив. масло — 150 г;
  • какао — 1 ст. ложка;
  • сир — 400 г;
  • желатин — 2 ч. ложки;
  • сметана — 1 стакан.

Постеліть на дно форми, де буде готуватися торт, фольгу. Так десерт надалі буде легше витягувати.

  • Подрібніть печиво в мокру крихту, змішавши його з розтопленим або розм’якшеним маслом.
  • Утрамбуйте основу на дно форми і відправте в холодильник для застигання на півгодини.
  • Для приготування крему змішайте згущене молоко, сир і сметану. Збийте суміш міксером, довівши її до однорідного стану.
  • Полийте приготованим кремом застиглу в холоді основу.

Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте смакоту зверху. Знову поверніть форму з тортом в прохолодне місце і настоюйте пару годин.

Торт «Будиночок» без випічки печива з сиром

Що знадобиться:

  • печиво — 400 г;
  • молоко — 2 склянки;
  • сир — 300 г;
  • слив. масло — 250 г;
  • какао — 3 ст. ложки;
  • сметана — 2 ст. ложки.

Перед початком приготування розстеліть на столі харчову плівку, пергаментний папір або фольгу.

  • Підігрійте молоко і занурюйте в нього ненадовго печиво.
  • Викладіть в кілька рядів однакову кількість печенюшек і щільно притисніть кожну.
  • Збийте на високій швидкості міксера розм’якшене масло і сир. Розділіть крем на кілька частин і одну змішайте разом зі столовою ложкою какао.
  • Викладіть на печиво першу світлу частину начинки, зверху ще печиво. Потім йде шоколадна помазка, знову печиво і ще шоколад.
  • Підніміть печиво так, щоб воно утворювало дах. Надішліть заготовку в холодильник.
Дивіться також:  Тісто для печива — 10 рецептів і секретів приготування!

Наступний крок — приготування глазурі, якою потрібно буде покрити торт «Будиночок» без випічки. Для неї заважайте цукор, що залишився какао і сметану.

Можете трохи підігріти суміш, щоб цукор швидше розтанув.

Прикрасьте вийшла помадкою торт і подавайте до столу.

З додаванням шоколаду

Що знадобиться:

  • шоколад — 50 г;
  • какао — 3 ст. ложки;
  • сир — 300 г;
  • молоко — 1 стакан;
  • печиво — 300 г;
  • слив. масло — 180 г;
  • сметана — 1 стакан.

Алгоритм приготування аналогічний попереднім:

  • Розм’якшене масло збивається разом з сиром і сметаною, потім змішується разом з какао-порошком. Якщо останнього немає, то можна використовувати розтоплений молочний шоколад.
  • Вилийте молоко в миску і вмочайте в нього печиво.
  • Візьміть форму, в якій буде готуватися торт, і викладайте рядами змочений печиво — це буде основа торта.

Змащуйте отриманим кремом печиво і чергуйте ряди. Готовий десерт надішліть на пару годин в холодильник. Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте їм торт безпосередньо перед подачею до столу.

Прокрутка до верху