Вам дуже хочеться поїсти чогось смачненького, а витрачати час на приготування їжі, що досить часто передбачає попередню випічку, не хочеться? Тоді ви можете зробити торт без випічки печива і сиру, який порадує вас своїм ніжним смаком. До того ж, таке ласощі буде дуже корисним.
Торт без випічки з печива і сиру — простий рецепт
Найпростіший рецепт приготування торта без випічки з використанням сиру і печива. Обов’язково спробуйте!
Що знадобиться:
- сир — 300 г;
- цукор — ½ склянки;
- жирне масло вершкове — 180 г;
- сметана — 1 склянка;
- родзинки — ½ склянки;
- шоколад — 30 г;
- молоко — 1 стакан;
- печиво — 400 р.
Готуємо так:
- Цукор перетирається разом з розм’якшеним вершковим маслом. Сметана змішується з сиром і інгредієнти збиваються з допомогою міксера або заглибного блендера.
- Слідом кладемо до отриманої заготівлі перетерте з цукром масло і ще раз збиваємо.
- 3-4 столових ложки отриманої суміші перекладіть в окрему миску. В решту відправте заздалегідь промитий ізюм і все ретельно перемішайте.
- В цей же час шоколад натріть на дрібній тертці.
- Тепер печиво мачає в молоко і викладається у форму, де буде розміщений торт.
- Рівномірно змастіть його сирною начинкою. Викладіть ще печиво, знову змастіть наприкінці останній шар покрийте відкладеної частиною без родзинок.
Зверху торт посипається тертим шоколадом. Відправте його на пару годин в холодильник настоятися, а після цього подавайте до столу.
Готуємо зі сметаною і желатином
Торт із сиром, сметаною і желатином також буде досить простий в плані приготування.
Що знадобиться:
- жирна сметана — 2 склянки;
- желатин — 1 ст. ложка;
- желе з будь-яким смаком — 1 упаковка;
- печиво — 250 г;
- цукор — ½ склянки;
- ванілін — 1 ч. ложка.
Готуємо так:
- Залийте желатин в маленькій мисці водою і дайте набрякнути. Слідом виконайте те ж саме з желе, дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці.
- Подрібніть печиво в крихту. Для цього спочатку просто поломайте його вручну, а потім розкачайте качалкою, уклавши його в поліетиленовий пакет.
- Візьміть будь-які фрукти. Бажано, яблука або апельсини. Наріжте їх тонкими скибочками і викладіть на дно форми, де буде готуватися торт.
- Все це залийте рівномірно желе і відправте в холодильник для застигання.
- Окремо змішуються цукор, ванілін, покришене печиво і сметана. Збийте їх міксером до однорідного стану, додайте остиглий желатин і повторіть маніпуляції з міксером ще раз.
- Дістаньте з холодильника форму з застиглим желе, рівномірно викладіть туди сметанную масу і знову поставте її в морозильну камеру.
Після того, як торт захолоне, відправте форму з ним на пару секунд у гарячу воду. Тепер десерт легко витягнеться, якщо форму перевернути.
З бананом
Що знадобиться:
- сир — 400 г;
- печиво — 400 г;
- молоко — 1 стакан;
- сметана — 2 склянки;
- банан — 2 шт.;
- шоколад — 30 р.
Готуємо так:
- В першу чергу приготуйте начинку для торта. Для цього збийте сметану з цукром і сиром. Якщо хочете, то можете також додати подрібнені горіхи або родзинки.
- Вилийте молоко в миску або піалу і вмочайте в нього по черзі печиво.
- Після, відразу викладайте його на деко або форму, де буде готуватися торт без випічки з бананом.
- Зверху розподіліть приготовлений крем і нарізані кружечками фрукти. Потім викладіть ще шар печива, шар бананів, знову шар печива і знову крем. І так продовжуйте до тих пір, поки у вас не закінчаться всі інгредієнти.
Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте їм десерт зверху. Відправте його в холодильник ненадовго настоятися.
Зі згущеним молоком
Що знадобиться:
- згущене молоко — 400 р;
- печиво — 300 г;
- слив. масло — 150 г;
- какао — 1 ст. ложка;
- сир — 400 г;
- желатин — 2 ч. ложки;
- сметана — 1 стакан.
Постеліть на дно форми, де буде готуватися торт, фольгу. Так десерт надалі буде легше витягувати.
- Подрібніть печиво в мокру крихту, змішавши його з розтопленим або розм’якшеним маслом.
- Утрамбуйте основу на дно форми і відправте в холодильник для застигання на півгодини.
- Для приготування крему змішайте згущене молоко, сир і сметану. Збийте суміш міксером, довівши її до однорідного стану.
- Полийте приготованим кремом застиглу в холоді основу.
Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте смакоту зверху. Знову поверніть форму з тортом в прохолодне місце і настоюйте пару годин.
Торт «Будиночок» без випічки печива з сиром
Що знадобиться:
- печиво — 400 г;
- молоко — 2 склянки;
- сир — 300 г;
- слив. масло — 250 г;
- какао — 3 ст. ложки;
- сметана — 2 ст. ложки.
Перед початком приготування розстеліть на столі харчову плівку, пергаментний папір або фольгу.
- Підігрійте молоко і занурюйте в нього ненадовго печиво.
- Викладіть в кілька рядів однакову кількість печенюшек і щільно притисніть кожну.
- Збийте на високій швидкості міксера розм’якшене масло і сир. Розділіть крем на кілька частин і одну змішайте разом зі столовою ложкою какао.
- Викладіть на печиво першу світлу частину начинки, зверху ще печиво. Потім йде шоколадна помазка, знову печиво і ще шоколад.
- Підніміть печиво так, щоб воно утворювало дах. Надішліть заготовку в холодильник.
Наступний крок — приготування глазурі, якою потрібно буде покрити торт «Будиночок» без випічки. Для неї заважайте цукор, що залишився какао і сметану.
Можете трохи підігріти суміш, щоб цукор швидше розтанув.
Прикрасьте вийшла помадкою торт і подавайте до столу.
З додаванням шоколаду
Що знадобиться:
- шоколад — 50 г;
- какао — 3 ст. ложки;
- сир — 300 г;
- молоко — 1 стакан;
- печиво — 300 г;
- слив. масло — 180 г;
- сметана — 1 стакан.
Алгоритм приготування аналогічний попереднім:
- Розм’якшене масло збивається разом з сиром і сметаною, потім змішується разом з какао-порошком. Якщо останнього немає, то можна використовувати розтоплений молочний шоколад.
- Вилийте молоко в миску і вмочайте в нього печиво.
- Візьміть форму, в якій буде готуватися торт, і викладайте рядами змочений печиво — це буде основа торта.
Змащуйте отриманим кремом печиво і чергуйте ряди. Готовий десерт надішліть на пару годин в холодильник. Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте їм торт безпосередньо перед подачею до столу.