Торт «Черепашка» – 9 рецептів приготування

Зробіть дитяче свято яскравим і незабутнім. Для цього можна замовити у кондитерів дивовижний торт. Але для будь-якої дитини буде набагато приємніше побачити на святковому столі десерт, приготований руками мами. Пропонуємо випекти кондитерський шедевр — торт черепашка. Завдяки запропонованим, докладним варіантів приготування, будь-яка мама легко впорається з поставленим завданням.

Торт «Черепашка» — класичний рецепт в духовці

Такий десерт викликає у дітей цілий ураган позитивних емоцій не тільки виглядом, але і смаком.

Інгредієнти:

  • яйце – 6 шт.;
  • какао – 2 ст. ложки;
  • борошно – 2 гуртки;
  • цукор – 1 склянка;
  • кондитерська посипання;
  • сода – 1 ч. ложка гашеної.

Крем:

  • вершкове масло – 110 г;
  • згущене молоко – 200 г;
  • сметана – 850 мл

Глазур:

  • молоко – 3 ст. ложки;
  • цукор – 3 ст. ложки;
  • вершкове масло – 55 г;
  • какао – 3 ст. ложки.

Приготування:

  • Поставити на розігрів духову піч. Заздалегідь дістаньте масло з холодильника. Його склад повинен розм’якнути.
  • Збити яйця. Використовуйте міксер. Повинна вийти пишна піна. Насипати цукор. Збивати до повного розчинення. Насипати какао змішане з борошном. Додати соду. Збити.
  • Промазати маслом деко. Взяти чайну ложку і вилити у форму тісто маленькими оладками. Відправити в духову піч на сім хвилин. Повторювати процес поки тісто не закінчиться.
  • Відкласти в сторону шість готових заготовок. Це будуть лапи, хвіст і голова.
  • Збити м’яке масло і насипати цукор. Влити сметану і збити крем.
  • Занурити коржик в крем і помістити на блюдо. Викласти гіркою, таким чином, щоб за формою вийшов черепашачий панцир.
  • Промазати з одного боку відстрочені заготовки і викласти на місця де повинні бути лапки, голова і хвостик. Промазати залишками крему панцир.
  • Розтопити масло. Влити молоко, і насипати цукор. Додати какао. Варити постійно перемішуючи віночком до загустіння маси.
  • Залити отриманою глазур’ю панцир. Намалювати очі черепашку. Кондитерської посипкою виділити квадратики на панцирі.

Простий варіант приготування на сковороді

Це самий простий і неймовірно швидкий варіант приготування оригінального ласощі, яким можна порадувати дітей на сніданок.

Дивіться також:  Як приготувати чак-чак – 8 рецептів в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • сметана – 220 мл;
  • яйце – 3 шт.;
  • вівсяне печиво – 6 шт.;
  • оливкова олія;
  • вершкове масло – 75 г;
  • борошно – 1 склянка;
  • сметана – 200 мл;
  • шоколад – 210 г;
  • цукор – 150 р.

Приготування:

  • В цукор влити яйця і збити. Насипати борошно і вимісити тісто.
  • Промазати оливковою олією сковорідку. Випікаємо оладки. Якщо хочете, щоб заготовки вийшли більш пишними, то можна в тісто додати розпушувач.
  • Викладати оладки гіркою у вигляді панцира, промазуючи шари сметаною.
  • Розтопити в НВЧ-печі вершкове масло з шоколадом і промазати оладки.
  • З печива викласти голову, хвіст і лапи.

Смарагдова черепашка з ківі

Пропонуємо приготувати вітамінну черепаху з ківі. Вийде смішний зелений тортик, який підніме настрій і принесе задоволення смаковими якостями.

Інгредієнти:

  • ківі – 950 г;
  • йогурт;
  • желе з ківі — пакетик;
  • полуниця – 550 г;
  • цукрова пудра – 120 г;
  • абрикоси – 550 г;
  • білий шоколад – плитка;
  • желатин – 2 пачки.

Інгредієнти:

  • Приготувати згідно до інструкції на упаковці желе. Розчинити і охолодити желатин, потім змішати з йогуртом.
  • Полуницю нарізати і помістити у форму. Вилити желейну масу. Посипати цукровою пудрою. Прибрати на годину в холодильник. Нарізати абрикоси і викласти на полуницю. Залити йогуртом. Присипати пудрою і прибрати на годину в холодильник.
  • Нарізати кільцями ківі і викласти на поверхню заготовки – вийде панцир. З половинок ківі викласти в лапки, хвостик і голову.
  • Розтопити в мікрохвильовці шоколадку і намалювати на поверхні ківі деталі.

Як приготувати зі згущеним молоком?

Дуже швидко можна приготувати оригінальний десерт, який підійде для сімейного торжества.

Інгредієнти:

  • сметана – 210 мл;
  • цукор – 130 г;
  • яйце – 4 шт.;
  • згущене молоко – 160 мл;
  • сода – 1 ч. ложка гашеної;
  • борошно – 180 р.

Глазур:

  • цукор – 2 ст. ложки;
  • вершкове масло – 1 ст. ложка;
  • чорний шоколад – 25 г;
  • какао – 1 ст. ложка;
  • сметана – 1 ст. ложка.

Приготування:

  • Збити яйце до пишного стану. Насипати цукор, продовжуючи збивати до повного розчинення кристалів.
  • Додати борошно. Розмішати.
  • Промазати деко. Взяти чайну ложку і викласти на відстані кола. Відправити на чверть години в гарячий духовий шафа (180 Градусів).
  • Дістати. Остудити і зняти з дека. Випекти нову порцію.
  • У сметану влити згущене молоко. Перемішати. В отриманий крем вмочати заготовки і викладати у формі панцира. Викласти голову, лапи і хвіст.
  • Розтопити шоколад з вершковим маслом. Насипати цукор. Додати сметану з какао. Постійно перемішуючи зварити густу глазур. Вмочити силіконову пензлик і промазати панцир. Намалювати очі.
  • Згущеним молоком або сметаною промальовувати на панцирі деталі.
Дивіться також:  Як прикрасити торт фруктами – 6 варіантів прикраси торта в домашніх умовах

Готуємо без випічки з пряників і печива

Варіант, коли не треба випікати. Скориставшись готовим печивом, зможете приготувати чудовий десерт, заощадивши час і сили.

Інгредієнти:

  • згущене молоко – 1 банка;
  • печиво – 550 г;
  • вершкове масло – 160 г;
  • пряники – 200 р.

Приготування:

  • Збити вершкове масло на високих оборотах міксера. Маса повинна стати білою. Тонким струменем влити згущене молоко. Збити.
  • Викладати у вигляді гірки печиво, при цьому змащуючи кожен шар кремом.
  • На поверхні готового панцира викласти пряники. Зробити голову, лапи і хвіст з розрізаних пряників. Намалювати очі згущеним молоком.

Сметанний торт «Черепашка»

Корисне проведення часу з дітьми. Приготування торта – захоплююче і цікаве заняття, яке допоможе розвинути дитячу уяву.

Інгредієнти:

  • яйце – 6 шт.;
  • какао – 5 ст. ложок для глазурі;
  • цукор – 2 гуртки;
  • цукор – 6 ст. ложок для глазурі;
  • борошно – 2 гуртки;
  • сода – 1 ч. ложка гашеної;
  • вершкове масло – 160 г для глазурі;
  • вершкове масло – 310 г для крему;
  • сметана – 1,5 гуртки для крему;
  • цукор – 1,5 гуртки для крему.

Приготування:

  • В цукор влити яйце і збити. Насипати борошно з содою. Збити.
  • Застелити пергаментом деко і ложкою викласти кружечки з тіста. Відправити запікатися на чверть години в духову шафу. Режим 180 градусів.
  • Збити вершкове масло. Насипати цукор і влити сметану. Збити.
  • Викладати заготовки у вигляді панцира промазуючи шари кремом.
  • В какао насипати цукор і додати вершкове масло. Проварити і промазати поверхню торта.
  • Панцир прикрасити павутинкою сметани. Відправити просочуватися в холодильник.

Рецепт приготування з заварним кремом

Швидкий варіант торта з простим кремом.

Інгредієнти:

  • вівсяне печиво – 750 г;
  • вершкове масло – 210 г;
  • печиво горішок 6 шт.;
  • яйце – 2 шт.;
  • ваніль;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • молоко – 520 мл;
  • цукор – 1 склянка.
Дивіться також:  Глазур для пряників – 9 рецептів в домашніх умовах

Приготування:

  • В молоко насипати цукор, ваніль і борошно. Влити перемішані яйця. Збити і варити, поки маса не загусне. Додати вершкове масло і перемішати.
  • Викладати печиво гіркою промазуючи остившім кремом.
  • З горішків зробити голову, лапки і хвостик.

Шоколадна черепашка

Ласощі принесе задоволення дітям і дорослим. Десерт виходить ароматним, оригінальним, добре наповнений.

Інгредієнти:

  • згущене молоко варене – банку;
  • шоколадне печиво – 750 г;
  • шоколад – 2 плитки;
  • сметана – 550 г;
  • цукор — 35 г;
  • какао – 6 ст. ложок.

Приготування:

  • У сметану насипати какао. Додати цукор і викласти згущене молоко. Збити.
  • Викладати печиво, змащуючи кожен шар кремом. За формою повинен вийти панцир.
  • Розтопити в НВЧ-печі шоколадку і промазати панцир. З печива викласти мордочку, лапи і хвіст.

Десерт з бісквітних коржів

Смачний бісквітний торт, виходить ніжним і ідеально просоченим.

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 210 г для крему;
  • борошно – 1,5 гуртки;
  • кондитерська посипання;
  • цукор – 1,5 гуртки;
  • яйце – 4 шт.;
  • маргарин – 100 г;
  • печиво – 4 шт.;
  • сметана – 2 гуртки для крему;
  • какао – 3 ч. ложки;
  • шоколад – 2 плитки;
  • цукор – 1 склянка для крему;
  • розпушувач – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • У борошно насипати цукор і розпушувач. Додати какао і перемішати. Влити яйця і розтоплений маргарин. Збити.
  • Випекти три маленьких коржа. Один нарізати на шматочки.
  • Змішати продукти для крему збити.
  • Перший корж промазати кремом. Нарізані шматочки змішати з половиною залишився крему і викласти на перший корж. Промазати кремом і накрити коржем.
  • З печива сформувати голову, лапи і хвіст.
  • Розтопити шоколад, промазати панцир.

Прокрутка до верху