Торт «Молочна дівчинка» класичний – 10 рецептів у домашніх умовах

Торт “Молочна дівчинка” – це повітряний, добре просочений десерт з фруктовими нотками. Напевно, всім доводилося ласувати цим чудовим тортом на святах. Зараз ми пропонуємо самостійно приготувати «Молочну дівчинку» та почастувати близьких. У статті не лише зібрані найпростіші рецепти, але також ви знайдете корисні поради, які стануть у нагоді під час приготування.

Класичний торт “Молочна дівчинка” на 1.5 кг.

Класичний торт “Молочна дівчинка” на 1.5 кг – це ідеальне рішення для будь-якої урочистості. Випекти його під силу кожній хазяйці, яка трохи знається на кулінарії. Десерт складається з тонких коржів на молоці, що згущує, промазаних вершковим кремом.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Молоко згущене – 400 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Малина – 240 гр.
  • Для крему:
  • Сир сирний – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Вершки – 150 мл. (33% жирності)
  • Крем для вирівнювання:
  • Сир сирний – 500 гр.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.

Процес приготування:

Класичний торт “Молочна дівчинка” дуже просто готується в домашніх умовах. Відразу можна увімкнути духовку, щоб вона прогрілася до 180 градусів. Пшеничне борошно просійте через сито і змішайте з розпушувачем для тіста. У миску розбийте курячі яйця, почніть збивати їх міксером і потроху вливайте молоко, що згущує|згущає|.

Потім додайте|добавляйте| муку|борошно| з розпушувачем і замісіть однорідне рідке тісто для коржів. Залишіть його відпочивати на 15 хвилин.

Для випікання коржів вибирайте форму 20 сантиметрів у діаметрі. Намалюйте за зразком на пекарському папері або силіконовому килимку кола.

На центр кола викладайте 2-3 столові ложки тіста та розподіляйте його за межами кола. Потім випікайте коржі в духовці протягом 5-7 хвилин|мінути| до золотистого кольору.

Далі готові коржі обріжте за розміром форми. Із зазначеної кількості тесту вийде 5-7 коржів.

Далі потрібно приготувати крем для торта. Компоненти для нього мають бути охолодженими. В об’ємній мисці збийте всі інгредієнти разом до отримання щільної пишної маси.

Торт найзручніше збирати в роз’ємній формі. Викладайте коржі один на одного і щедро промазуйте вершковим кремом. Зверху промажте торт кремом, накрийте харчовою плівкою і встановіть зверху невеликий гніт. Надішліть торт в холодильник.

Для крему, який знадобиться для вирівнювання торта, візьміть вершкове масло кімнатної температури, дуже холодний сир і просійте цукрову пудру. Спочатку збивайте міксером олію протягом 1-2 хвилин. Далі додайте цукрову пудру, щоб вона не розлетілася, перемішайте продукти віночком вимкненого міксера. Далі продовжуйте збивати до світлої ваги. Насамкінець додайте сирний сир і доведіть крем до однорідності.

Перед тим, як вирівнювати торт, витримайте крем у холодильнику та дістаньте його за 15-20 хвилин. Торт слід покрити двічі, між підходами витримуйте торт 15 хвилин у холодильнику.

Торт «Молочна дівчинка» за класичним рецептом готовий! Для прикрас можна використовувати будь-які свіжі ягоди, наприклад, малину. Смачного!

Торт Молочна дівчинка з кремом чиз

Торт Молочна дівчинка з кремом чиз – чудовий повітряний десерт. Білий, як хмара і тане в роті. Все завдяки багатошаровості десерту та насиченому крему. Таким десертом можна радувати своїх близьких не лише у свята, готується він нескладно.

Час приготування – 50 хв.

Час приготування – 50 хв.

Порції – 8-10.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 240 гр.
  • Молоко згущене – 600 гр.
  • Розпушувач для тесту – 15 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.

Для крему чиз:

  • Вершки 33-35% – 150 мл.
  • Сир сирний – 500 гр.
  • Пудра цукрова – 150 грн.

Для крему для покриття торта:

  • Сир сирний – 500 гр.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 50 грн.

Для начинки:

  • Цукати із ананасу – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У миску влийте молоко, що згущує|згущає|, і розбийте курячі яйця, збийте продукти міксером до маси з бульбашками.

Крок 2. Потім додайте борошно з розпушувачем, попередньо просіяним через сито. Замісіть однорідне рідке тісто для молочних коржів. Залишіть його відпочивати на 15-20 хвилин.

Крок 3. Розстеліть лист пергаменту і прямо на ньому олівцем обведіть круглу форму стільки разів, скільки поміститься. На центр кожного кола викладайте 2-3 столові ложки тіста та акуратно розподіляйте його за межами кола.

Крок 4. Потім випікайте коржі в духовці протягом 5 хвилин|мінути| при 170-180 градусах до золотистого кольору. Готові коржі складайте один на одного, не знімаючи з пергаменту.

Крок 5. Тепер можна переходити до приготування крем-чизу для торта. На найнижчих оборотах міксера збийте сир і сирну пудру. Потім потроху вливайте охолоджені вершки та продовжуйте збивати масу. Якщо ви бажаєте отримати більш щільний крем, то вершків можна взяти менше.

Крок 6. Далі, щоб торт мав у результаті рівні боки, коржі необхідно обрізати під розмір. Для цього можна використати саму форму або, наприклад, тарілку.

Крок 7. Тепер можна переходити до збирання торта. Укладайте його на плоскій страві за допомогою роз’ємної форми (18 см.). Складайте коржі один на одного і щедро промазуйте крем-чиз і просипайте цукатами. Закрийте заготовку харчовою плівкою і також можна встановити зверху невеликий гніт. Надішліть торт в холодильник на кілька годин. За цей час торт добре просочиться і буде готовим до фінального оформлення.

Крок 8. Для крему, який використовується для вирівнювання, збийте міксером вершкове масло протягом 1-2 хвилин. Далі додайте цукрову пудру, щоб вона не розлетілася, перемішайте продукти віночком вимкненого міксера. Далі продовжуйте збивати до світлої ваги. Насамкінець додайте сирний сир і доведіть крем до однорідності. Промажте отриманим кремом боки і верх торта, прикрасьте його на свій смак. Смачного!

Дивіться також:  Печенковий торт з курячої печінки - 10 рецептів приготування з морквою та цибулею

«Молочна дівчинка» з кремом пломбір у домашніх умовах

«Молочна дівчинка» з кремом пломбір у домашніх умовах – найсмачніший десерт для всієї родини. Ніхто не зможе встояти перед цим ароматним твором кулінарного мистецтва. У рецепті докладно описаний спосіб приготування тонких коржів та оригінального крему для них.

Час приготування – 9 год. 30 хв.

Час приготування – 35-40 хв.

Порції – 5-6.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Згущене молоко – 360 гр.
  • Розпушувач для тесту – 15 гр.
  • Борошно пшеничне найвищий сорт – 160 гр.

Для крему пломбір:

  • Сметана 20% – 500 мл.
  • Цукор – 200 гр.
  • Олія вершкове – 250 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Крохмаль – 3 ст.л.
  • Цедра лимона подрібнена – 1 ст.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо готувати десерт із крему. Викладіть у каструлю сметану, крохмаль, цукор, ванілін, лимонну цедру та розбийте курячі яйця. Все добре перемішайте та поставте на вогонь.

Крок 2. Доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи і приберіть з вогню. Крем має бути густим.

Крок 3. Крем Пломбір викладіть у миску, накрийте його харчовою пінкою «в контакт» і дайте йому повністю охолонути.

Крок 4. Займемося тестом. В окремій мисці змішайте згущене молоко та курячі яйця.

Крок 5. Потім в отриману масу просійте борошно пшеничне і розпушувач для тіста.

Крок 6. Вимісіть тісто віночком, воно має бути таким самим густим, як сметана.

Крок 7. Тісто викладайте невеликими порціями прямо на пергамент або силіконовий килимок. Формуйте кола приблизно однакового розміру, не страшно, якщо будуть нерівними, легко можна виправити.

Крок 8. Випікайте тонкі коржі в духовці за 200 градусів протягом 5-7 хвилин. Вони повинні добре зарум’янитися.

Крок 9. Готові коржі вирівняйте за допомогою тарілки чи кулінарного кільця.

Крок 10. Трохи підталу олію збивайте міксером протягом 3-4 хвилин. Потім, не припиняючи збивати, додайте|добавляйте| ложкою раніше приготовлений крем. Доведіть крем до однорідного стану.

Крок 11. Торт найзручніше збирати в роз’ємній формі. Викладайте в неї по одному коржі і промазуйте кремом Пломбір.

Крок 12. Обережно зніміть кільце з готового торта і залишки крему нанесіть на верх і боки торта. Обрізки коржів подрібніть за допомогою блендера та посипте крихтою торт.

Крок 13. Додатково прикрасьте торт Молочна дівчинка з кремом Пломбір на власний розсуд. Смачного!

“Молочна дівчинка” зі сметанним кремом

«Молочна дівчинка» зі сметанним кремом – один із найпростіших у приготуванні домашніх десертів. Причому для приготування вам не знадобиться ні спеціальна форма для випікання, ні міксер. А таку цікаву назву десерт отримав після перекладу російською мовою згущеного молока, яке використовувалося в оригінальному німецькому рецепті.

Час приготування – 120 хв.

Час приготування – 60 хв.

Порції – 12.

Інгредієнти:

  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Розпушувач для тесту/сода гашена – 1,5 ч.л./1 ч.л.
  • Борошно пшеничне вищий сорт – 1 ст.
  • Яйце куряче – 2 шт.

Для сметанного крему:

  • Сметана 20% – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 3 ст.

Додатково:

  • Персики консервовані – 1 банк.
  • Крем заварний білковий для прикраси.
  • Посипання цукрове – для прикраси.
  • Фрукти для прикраси.
  • Метелики вафельні – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Молочну дівчинку готувати дуже легко. Усі інгредієнти для тесту мають бути кімнатної температури.

Крок 2. У мисці добре перемішайте віночком або міксером курячі яйця та молоко, що згущує|згущає|. Потім всипте борошно, що просіює, і розпушувач для тіста. Тісто вийде досить рідким, як густа сметана.

Крок 3. Можна намалювати на пергаменті кола, а можна викладати тісто на око як вам зручно.

Крок 4. На центр кола викладайте столовою ложкою тісто і розподіляйте його по колу, коржі повинні бути тонкими.

Крок 5. Випікайте коржі в духовці за 180 градусів до золотистого кольору. Час приготування залежатиме від потужності духовки.

Крок 6. Для крему змішайте сметану та цукрову пудру до однорідного стану.

Крок 7. Збирайте торт за допомогою кулінарного кільця. Складайте коржі один на одного, змащуйте кремом та розкладайте консервовані персики.

Крок 8. Так як торт ми прикрашатимемо, то верхній шар промазувати сметанним кремом не потрібно. Залишіть торт у холодильнику на 3-4 години для просочення.

Крок 9. Потім прикрасьте торт «Молочна дівчинка» білковим кремом, фруктами, цукровим посипанням та вафельними метеликами. Смачного!

Торт “Молочна дівчинка” з фруктами

Торт «Молочна дівчинка» із фруктами хоч раз, але варто приготувати власноруч. Незважаючи на свою простоту, він виходить ідеально соковитим та оригінальним за смаком. Рецепт цього десерту підійде для тих господарок, які навіть жодного разу не підходили до випічки. Фрукти можна вибирати будь-які на свій смак.

Час приготування – 6 год.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти :

  • Яйця курячі великі – 2 шт.
  • Згущене молоко – 380 гр.
  • Сіль кухонна – 2 гр.
  • Розпушувач для тесту – 10 гр.
  • Борошно пшеничне найвищий сорт – 160 гр.
  • Сода харчова – 2 грн.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Персики – 200 грн.

Для крему:

  • Сир сирний – 150 гр.
  • Вершки 33-35% – 500 мл.
  • Пудра цукрова – 70 грн.

Процес приготування:

Крок 1. Влийте в миску молоко, що згущує|згущає|, розбийте до нього курячі яйця. Збийте ці продукти міксером до однорідності.

Крок 2. В окремій мисці з’єднайте борошно, що просіює, розпушувач для тіста, ванілін, сіль і соду. Потім цю суміш частинами введіть до молока та яйців. Поступово замішуйте тісто. За бажання додайте ванілін або ванільний екстракт.

Дивіться також:  Капкейки класичні - 10 рецептів у домашніх умовах

Крок 3. Розстеліть кілька аркушів пергаменту та обведіть на них форму або тарілку. Потім за отриманими контурами розподіліть тісто тонким шаром.

Крок 4. Випікайте коржі в духовці при 210 градусах протягом 5 хвилин до рум’яної скоринки. Остудіть їх і обережно, щоб не пошкодити, зніміть з пергаменту.

Крок 5. Тепер приготуємо крем. Вершковий сир кімнатної температури збийте із цукровою пудрою. Потім влийте охолоджені вершки та продовжуйте збивати до однорідного стану.

Крок 6. Персики помийте та наріжте тонкими часточками. Складайте коржі один на одного, змащуйте кремом і кладіть часточки персиків.

Крок 7. Коли торт буде зібраний, кремом, що залишився, вирівняйте боки і верх торта. Заберіть його для просочення в холодильник на кілька годин. Перед подачею прикрасьте торт свіжими ягодами та фруктами. Смачного!

Торт “Молочна дівчинка” з маскарпоне.

Торт “Молочна дівчинка” з маскарпоне – дуже смачний варіант цього виду святкового десерту. Незважаючи на свої розміри, торт з’їдається практично моментально. Однозначно, багатий смак забезпечує десерту крем та тонкі, добре просочені коржі.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти :

  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Розпушувач для тесту – 1 ст.
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 160 гр.
  • Згущене молоко – 380 гр.

Для крему маскарпоне:

  • Маскарпоне – 400 грн.
  • Молоко згущене – 150 гр.
  • Лікер вершковий – 1 ст.

Додатково:

  • Варення – до смаку.
  • Масло вершкове – для змащування.

Процес приготування:

Крок 1. У ємність для замісу тіста розбийте курячі яйця, трохи збийте їх віночком.

Крок 2. До збитих яєць влийте молоко, що згущує|згущає|, і ще раз добре збийте масу.

Крок 3. Далі всипте борошно, що просіює, і розпушувач для тіста. Замісити однорідне тісто. Воно за консистенцією має нагадувати густу сметану.

Крок 4. Пекарський папір промажте вершковим маслом. Тісто розділіть на дві частини, викладіть на папір і розрівняйте у два тонкі прямокутні пласти розмірами приблизно 20 на 30 сантиметрів.

Крок 5. Випікайте коржі в духовці за 160-175 градусів близько 10 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб вони не пересохли. Потім готові коржі обріжте до рівних країв, потім обрізки можна використовувати для посипання торта.

Крок 6. Приготуйте маскарпоне крем. Якщо будете використовувати в кремі лікер, то спочатку змішайте його зі згущеним молоком. Потім додайте сир маскарпоне і перемішуйте до однорідного стану.

Крок 7. Кожен корж розріжте на дві частини. Складайте їх один на одного та промазуйте кремом.

Крок 8. Боки і верх торта обмажте кремом, що залишився. Прикрасьте варенням і крихтою на власний розсуд. Смачного!

«Молочна дівчинка» з вишнею в домашніх умовах

«Молочна дівчинка» з вишнею в домашніх умовах – випічка з яскравим смаком та ніжною текстурою. Коржі виходять такими універсальними, що для їхнього просочення підійде абсолютно будь-який крем. Своєрідну родзинку та яскраві нотки ми додамо десерту за допомогою вишні.

Час приготування – 14 год. 30 хв.

Час приготування – 50 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти :

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач для тесту – 1 год.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Сіль кухонна – 1 щіпка.
  • Згущене молоко – 380 гр.
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 160 гр.

Для крему та начинки:

  • Вишня свіжа/заморожена – 350 гр.
  • Вершки 33% – 500 мл.
  • Сир сирний – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Ванілін – 3 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У мисці збийте курячі яйця зі щіпкою солі міксером.

Крок 2. Далі у збиту масу влийте молоко, що згущує|згущає|, і продовжуйте збивати ще 2-3 хвилини.

Крок 3. Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовій печі або на повільному вогні. Потім остудіть масу та влийте в тісто, добре перемішайте.

Крок 4. Просійте через сито пшеничне борошно разом із розпушувачем для тесту. Всипте суміш у миску з рідкою масою та замісіть тісто.

Крок 5. Духовку прогрійте до 200 градусів. Використовуйте для випікання коржів форму приблизно 18-20 сантиметрів у діаметрі. Кладіть 1-2 столові ложки тіста і формуйте тонкі круглі коржі.

Крок 6. Випікайте коржі у духовці приблизно 5-7 хвилин. Коржі трохи остудіть, перш ніж збирати торт.

Крок 7. Для крему в мисці за допомогою міксера з’єднайте холодні вершки, ванілін та цукрову пудру. Збивайте масу протягом 10-15 хвилин до утворення стійких піків.

Крок 8. Додайте сирний сир і продовжуйте збивати крем до однорідного стану.

Крок 9. Переходимо до збирання торта «Молочна дівчинка». Візьміть плоску тарілку, викладіть у центр столову ложку крему. На крем покладіть перший корж, промажте кремом. Так чиніть з усіма коржами. Вишню можна класти на кожен корж або чергувати.

Крок 10. Щоб торт краще просочився, зверху встановіть невеликий вантаж і помістіть на кілька годин у холодильник.

Крок 11. Після цього, кремом, що залишився, промажте верх і боки торта, прикрасьте десерт ягодами вишні, до подачі витримайте торт в холодильнику. Смачного!

Торт «Молочна дівчинка» з полуницею

Торт «Молочна дівчинка» з полуницею – чудове рішення для завершення свята. Особливо влітку, коли ягоди свіжі та дуже смачні. Десерт виглядає дуже красиво та оригінально. Соковита і злегка кисла полуниця та ніжний вершковий крем роблять торт легким та таючим.

Час приготування – 50 хв.

Час приготування – 50 хв.

Порції – 10.

Інгредієнти :

  • Молоко згущене – 400 гр.
  • Борошно пшеничне найвищий сорт – 180 гр.
  • Сіль кухонна – за смаком.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач для тесту – 10 гр.
  • Полуниця – до смаку.
  • Йогурт – 200мл.
Дивіться також:  Тісто для курника класичне - 10 рецептів приготування тіста для курника в духовці

Для крему:

  • Молоко згущене варене – 1 ст.
  • Вершки 33% – 350 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У миску влийте необхідну кількість молока, що згущує|згущає|.

Крок 2. Далі розбийте два курячі яйця.

Крок 3. У миску просійте борошно пшеничне разом з розпушувачем для тіста.

Крок 4. Вимісити тісто міксером. Воно має вийти густим, але текучим.

Крок 5. Температура духовки має бути 200 градусів. Тісто викладайте прямо на пергамент або силіконовий килимок у формі кола. Випікайте кожен корж від 5 до 12 хвилин, стежте, щоб випічка не пересохла.

Крок 6. Полуницю добре помийте і залиште, щоб вона просохла. Для прошарку частину ягід наріжте кубиками.

Крок 7. Вершки для крему повинні бути охолодженими та жирними. Перед тим, як почати збивати, миску та віночок також потримайте у холодильнику. Збивайте вершки протягом 2-3 хвилин, поступово збільшуючи швидкість. Далі додайте варене згущене молоко і продовжуйте збивати масу до однорідності. Потім вимкніть міксер і введіть густий йогурт, перемішайте.

Крок 8. Збирайте торт у роз’ємній формі, щоб він вийшов рівним. Коржі обріжте до рівної круглої форми. Кладіть коржі один на одного промазуйте кремом і кладіть поміж ними полуницю.

Крок 9. Боки і верх торта обмажте кремом, що залишився.

Крок 10. Обрізки коржів подрібніть до крихти, посипте нею торт і прикрасьте ягоди полуницями. Перед подачею потримайте торт у холодильнику кілька годин, щоб він добре просочився. Смачного!

Як приготувати торт «Молочна дівчинка» з бананом?

Як приготувати торт «Молочна дівчинка» з бананом, щоб усі гості були в захваті, щоб коржі вийшли м’якими та ніжними, а смак чарівним – все дуже просто. Головне, не пересушити коржі в духовці, вони готуються дуже швидко.

Час приготування – 120 хв.

Час приготування – 120 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти :

  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 2,5 ст.
  • Розпушувач для тесту – 10 гр.
  • Цукор – 1 ст.

Для крему:

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 3 ст.л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор – 130 гр.
  • Олія вершкове – 90 гр.
  • Банани – 3-4 шт.
  • Молоко – 500мл.

Процес приготування:

Крок 1. Збийте три курячі яйця зі склянкою цукру.

Крок 2. Далі у збиту масу додайте ванілін та розпушувач для тіста, перемішайте.

Крок 3. Влийте до збитих яєць банку молока, що згущує|згущає|, ще раз добре перемішайте.

Крок 4. Борошно пшеничне просійте через сито і всипте в миску, вимісіть однорідне тісто.

Крок 5. Застеліть лист пергаментом. Викладайте тісто столовою ложкою та формуйте з нього тонкі круглі коржі. Випікайте їх за 180 градусів протягом 5 хвилин. Так чиніть з усім тестом, потім коржі злегка остудіть.

Крок 6. Приготуйте крем для торта. З’єднайте в мисці два курячі яйця, три столові ложки борошна і 130 грам цукру.

Крок 7. Потім у отриману масу влийте склянку теплого молока.

Крок 8. Молоко, що залишилося, влийте в каструлю і поставте на вогонь. Потім введіть раніше приготовлену масу. Нагрівайте її, постійно помішуючи, поки суміш не загусне.

Крок 9. Зніміть каструлю з кремом із плити і додайте вершкове масло|мастило|, перемішайте.

Крок 10. Готовий крем накрийте харчовою плівкою «в контакт» і залиште до повного остигання.

Крок 11. Щоб торт вийшов рівним та красивим, обріжте коржі до однакових рівних кіл. Далі складайте коржі один на одного, промазуйте кремом і кладіть часточки бананів.

Крок 12. Верх і боки торта промажте кремом, прикрасьте на свій смак і відправте в холодильник для просочення. Смачного!

“Молочна дівчинка” з малиною

“Молочна дівчинка” з малиною – дуже популярний німецький десерт. Класичний варіант складається з тонких солодких коржів, просочених кремом. Часто торт доповнюють різноманітними ягодами та фруктами для краси та цікавого смаку. Ми пропонуємо спробувати варіант із малиною.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Борошно пшеничне вищого гатунку – 1 ст.
  • Розпушувач для тесту – 11 гр.
  • Олія – ​​для змащування пергаменту.

Для крему:

  • Сметана 25% – 0,8-1 л.
  • Ванілін – за бажанням.
  • Цукор – 1 ст.
  • Малина – 300-400 грн.

Процес приготування:

Крок 1. У миску просійте борошно пшеничне і змішайте її з розпушувачем для тіста.

Крок 2. В окремій мисці збийте курячі яйця зі згущеним молоком.

Крок 3. В отриману пишну масу всипте борошно з розпушувачем. Замісіть однорідне тісто, схоже на тісто для оладок.

Крок 4. На пергаменті обведіть кола за допомогою тарілки чи кільця. Змастіть пергамент олією.

Крок 5. Далі на намальовані кола викладайте тісто та розподіляйте його по всій площі.

Крок 6. Випікайте коржі за 180 градусів протягом 2-3 хвилин. Коржі відразу не складайте один на одного, щоб при остиганні вони не злиплися.

Крок 7. Малину помийте та просушіть.

Крок 8. Сметану збийте із цукровою пудрою за допомогою міксера. За бажання додайте ванілін.

Крок 9. Збирайте торт. Кладіть коржі один на одного і промазуйте їх сметанним кремом, між коржами кладіть малину.

Крок 10. Боки торта вирівняйте кремом. Надішліть десерт в холодильник на 1-2 години.

Крок 11. Після просочення змастіть торт з усіх боків кремом, що залишився. Перед подачею прикрасьте торт малиною. Смачного!