Торт «Орео» – 7 рецептів, як приготувати і прикрасити торт з печивом «Орео»

Десерти, приготовані в домашніх умовах, вважаються найбільш оригінальними, смачними і корисними. Здивувати сім’ю і гостей під час чаювання зможе незвичайний і дивовижно смачний торт «Орео», зроблений з популярного шоколадного печива, улюбленого всіма дорослими і дітьми. Створити такі ласощі можна з доступних продуктів, дотримуючись нескладних рецептів, які допоможуть отримати по-справжньому кулінарний шедевр на своїй кухні!

Торт «Орео» без випічки

Такий спосіб приготування торта з печивом «Орео» дозволить значно заощадити час зайнятим господиням. Тут необхідно використовувати тільки найсвіжіші і якісні інгредієнти, так як вони не будуть піддаватися термічній обробці.

Необхідні продукти:

  • м’який сир – 0,43 кг;
  • молоко (незбиране) – 0,35 л;
  • цукор – 110 г;
  • печиво «Орео» — 0,6 кг;
  • лікер (банановий) – 35 мл;
  • вершки (35%) – 0,35 л;
  • подрібнений шоколад – 120 г;
  • желатин – 27 г;
  • ванілін – 3 г;
  • хрусткі кульки (з готових сніданків), цукрова пудра для прикраси.

Готуємо:

  • Печиво перетворити в дрібну крихту з допомогою кухонного комбайна або м’ясорубки.
  • Потім нагріти молоко (0,2 л), додати в нього цукровий пісок (60 г), ваніль і налити лікер. Всі компоненти перемішати і з’єднати з подрібненим «Орео».
  • Тепер у бісквітну масу покласти шматочок вершкового масла, гарненько розтерти і накрити харчовою плівкою, після чого залишити на півгодини.
  • Круглу форму із знімними деталями змастити жиром і застелити дно пергаментом. Потім викласти в неї тісто печива, розрівняти поверхню і відправити на холод для застигання.
  • В міксер покласти сир і ретельно збити його разом з цукром (50 г).
  • У підігріте молоко (150 мл) ввести желатин і перемішати до його повного розчинення.
  • Потім в сирну суміш насипати розтертий шоколад, потім додати розчин з молока і желатину.
  • Отриманий крем розмішати, потім викласти на корж з печива, поставити виріб в холодильник.
  • Коли десерт стане твердим, вийняти його з форми і перекласти на блюдо.
  • Збити вершки з цукром, потім рясно змастити ними поверхню і боки торта, після чого прикрасити виріб солодким декором і засипати пудрою.

Готове ласощі відправити на 3-4 години в прохолодне приміщення, щоб воно добре просочилося. Подавати торт «Орео» без випічки рекомендується з гарячим чаєм або чорною кавою.

Десерт, прикрашений печивом «Орео»

Солодке частування з повітряним, хрустким печивом, приготоване на сніданок, подарує чудовий настрій на цілий день. Такий торт має ніжну, бісквітну основу, а поєднання вершкового крему, «Орео» і ароматною глазурі надає йому яскравий, неповторний смак.

Необхідні продукти:

  • борошно – 0,28 кг;
  • три яйця;
  • цукор коричневий – 380 г;
  • молоко (3,5 %) – 0,25 л;
  • пісне масло – 0,12 л;
  • пакетик розпушувача;
  • щіпка солі;
  • ванілін – 3 г;
  • вода – 0,28 л;
  • «Орео» — 8 шт.;
  • шоколад (рідкий) – 65 г;
  • сир (м’який) – 130 г;
  • масло вершкове (82%) – 370 г;
  • какао-порошок – 85 м;
  • пудра з білого цукру – 380 р.

Готуємо:

  • У глибоку ємність засипати какао з борошном, потім ввести ваніль, розпушувач, сіль і коричневий цукор.
  • Тепер до сухих інгредієнтів додати сирі яйця, пісне масло і молоко. Всі інтенсивно розмішати, після чого налити гарячу воду і розтерти до утворення в’язкого тесту.
  • Форму із знімними бортами застелити пергаментом, покласти в неї борошняну основу, потім відправити в гарячу духовку і пекти сорок п’ять хвилин при температурі 185 градусів.
  • Готового бісквіту дати охолонути, потім загорнути його в харчову папір і залишити на дев’ять годин у холодильнику. Після закінчення цього часу, розрізати корж горизонтально на три коржі.
  • З’єднати цукрову пудру з маслом і збити до щільної консистенції, після чого покласти сир і розтерти до однорідності.
  • Підготовлені коржі промазати кремом і скласти один на одного. Потім залити солодкою масою весь торт, ретельно покриваючи бічні частини.
  • Рідкий шоколад налити в ємність з маленьким отвором і полити через нього поверхню торта, намагаючись, щоб вийшли гарні розлучення. Після цього декорувати виріб печивом, розклавши його на свій розсуд.
Дивіться також:  Кыстыбый з картоплею – 7 рецептів

Перед вживанням ласощі необхідно витримати на холоді близько чотирьох годин. Торт, прикрашений «Орео», припаде до смаку всім гостям і викличе бурю захвату на дитячому святі.

Готуємо з полуницею

Чудовий десерт, який подарує незабутню насолоду під час чаювання, – це полуничний торт з печивом «Орео». Для нього відмінно підійдуть як свіжі, так і консервовані ягоди. Головне, щоб вони були міцними і мали гарну форму.

Необхідні продукти:

  • цукор-пісок – 0,38 кг;
  • борошно – 0,23 кг;
  • шість яєць;
  • какао – 40 г;
  • вода – 60 мл;
  • швидкорозчинна кава – 20 г;
  • ром – 18 мл;
  • ваніль – 3 г;
  • сметана (20%) — 50 р;
  • стружка з чорного шоколаду;
  • полуниця – 120 г;
  • «Орео» — скільки буде потрібно.

Готуємо:

  • Спочатку необхідно спекти бісквіт. Для цього в чашу міксера треба засипати цукор (0,2 кг), ввести чотири яйця і збити до появи пружною, пишної піни. Після цього всипати какао, покласти борошно і перемішати.
  • Залити суміш у жароміцну ємність, поставити в духовку з температурою 165 градусів і готувати двадцять хвилин.
  • Тепер потрібно зробити крем. Для нього необхідно взяти розм’якшене масло, потім з’єднати його з яйцями (2 шт.) і цукром (180 г). Продукти ретельно розтерти, а коли отримана маса збільшиться в об’ємі, ввести яйця, сметану, ванілін і збивати ще близько трьох хвилин.
  • Тепер знадобиться сироп для просочення вироби. Щоб приготувати його, треба в невеликій каструлі з’єднати цукор з водою, потім проварити солодку рідину п’ять хвилин і вимкнути конфорку. Після влити ром, покласти кави і перемішати готову суміш.
  • Спеченому бісквіту поступово дати охолонути в духовці, потім дістати, розрізати на два коржі і добре їх просочити сиропом.
  • Нижню частину вироби змастити кремом, розкласти по ній розрізані навпіл ягоди і зверху накрити рештою коржем.
  • Тепер необхідно покрити весь бісквіт збитою масою і приступити до прикраси торта печивом і полуницею.

Декорувати випічку можна у відповідності зі своїм смаком, а в кінці не забути засипати тертим шоколадом. Вживати частування рекомендується через кілька годин після приготування в поєднанні з улюбленими напоями.

Дивіться також:  Сало в шоколаді – 5 рецептів приготування

Торт «Орео» з маскарпоне

Ще один цікавий рецепт вершково-шоколадного торта, прикрашеного печением «Орео» і збитими вершками. Всі інгредієнти, що входять до складу десерту, гармонійно поєднуються між собою, тому його смак по достоїнству оцінять навіть досвідчені ласуни.

Необхідні продукти:

  • борошно – 0,18 кг;
  • порошок какао – 55 г;
  • цукровий пісок – 160 г;
  • сода – 10 г;
  • два курячих яйця;
  • сир маскарпоне – 0,3 кг;
  • половина пачки вершкового масла;
  • банку згущеного молока;
  • желатин – 27 г;
  • білий шоколад – 110 г;
  • печиво «Орео», збиті з цукром вершки – для декору;
  • вода – 165 мл

Готуємо:

  • Какао, соду і цукор змішати з пшеничного борошном, потім додати до них курячі яйця і сформувати полужидкое тісто. Після цього налити борошняну основу у форму і випекти в духовці. Коли виріб готовий, остудити його і розрізати вздовж на дві частини.
  • В міксер покласти шматок масла і збити до стану суфле, потім додати згущене молоко, маскарпоне і розмочений у теплій воді желатин, після чого гарненько розтерти всі продукти до отримання пишної маси.
  • Тепер поставити збиту суміш на п’ятнадцять хвилин у холодильник і почекати до легкого загусання. Потім ввести в крем розплавлений шоколад і перемішати по колу так, щоб на ньому з’явився коричневий візерунок у вигляді спіралі.
  • Один з коржів помістити в роз’ємну форму і обробити його кремом. Зверху покласти другу частину торта і теж змастити солодким складом. Потім витримати виріб на холоді протягом семи годин.
  • Після цього вийняти торт з форми, перекласти на плоске блюдо, обробити збитими вершками, декорувати печивом і присипати стружкою з білого шоколаду.

Десерт буде особливо апетитно виглядати, якщо за його поверхні красиво розкласти шматочки яскравого мармеладу і ядра волоських горіхів. Подавати шикарне ласощі рекомендується з фруктовим чаєм, свіжим какао або білим вином.

Покроковий рецепт від Енді Шефа

Чудове частування від Енді Шефа виходить дуже ніжним, ошатним і має приємний, насичений смак. Воно являє собою бісквітний торт, покритий кондитерської заливкою з вершків, печива «Орео», арахісової пасти і сирного сиру.

Необхідні продукти:

  • плитка гіркого шоколаду;
  • цукор коричневий – 180 г;
  • три яйця;
  • порошок какао – 45 г;
  • масло – 0,12 кг;
  • печиво «Орео» – 6 шт.;
  • пшеничне борошно – 90 г;
  • желатин – 15 г;
  • сирний сир – 0,70 кг;
  • паста з арахісу – 0,25 кг;
  • цукор білий — 110 р.

Готуємо:

  • Шоколадку розтопити на мінімальному вогні, потім додати до неї коричневий цукор і, розмішуючи, прогріти дві хвилини.
  • Розбити яйця і обережно ввести їх в рідкий шоколад, після чого засипати порошок какао, просіяне борошно і акуратно розтерти, щоб склад став однорідним.
  • Налити тісто в жароміцну ємність і випікати півгодини при температурі 175 градусів.
  • Желатин замочити в теплій воді (80 мл) і почекати, поки він розбухне.
  • Вершки з’єднати з білим цукром, поставити на піч і закип’ятити. В окремому посуді змішати арахісову пасту і сир.
  • У гарячу суміш з вершків ввести желатин і додати сирну масу. Потім покласти поламане на частини печиво «Орео» і гарненько перемішати.
  • Випечений бісквіт залити теплим кремом і відправити в холодильник на 8-9 годин.
Дивіться також:  Рогалики з сиру – 7 рецептів дуже смачної випічки

Застиглий десерт посипати стружкою з молочного шоколаду і декорувати половинками печива. Торт від Енді Шефа бажано подати з кухлем теплого молока або гарячим чаєм.

З солоною карамеллю

Домашнє ласощі з печива з додаванням солоної карамелі сподобається любителям всього нового і незвичайного. Рецепт приготування цього десерту досить простий, тому з ним відмінно впорається навіть початківець кулінар.

Необхідні продукти:

  • «Орео» — 0,3 кг;
  • пачка масла – 0,2 кг;
  • цукор-пісок – 70 г;
  • вершки (жирні) – 0,3 л;
  • сіль – 2 г;
  • шоколад (без добавок) – 0,2 кг.

Готуємо:

  • Печиво подрібнити в м’ясорубці, потім покласти в нього попередньо розтоплене масло (100 г) і розмішати.
  • Застелити форму пекарської папером і, рівномірно розподіляючи, налити в неї отриманий склад. Потім винести на холод і залишити на чверть години.
  • Решту вершкового масла розтопити на плиті і з’єднати з цукром. Коли суміш почне закипати, налити вершки і засипати сіль, після чого проварити одну хвилину і згасити конфорку.
  • Приготовану карамель остудити і налити на підготовлений корж. Потім відправити в холодильник на годину.
  • Шоколад перетворити в рідку масу, додати до нього вершки, поставити на вогонь і варити близько п’яти хвилин.
  • Коли карамельний шар на виробі стане щільним, налити на нього шоколадну глазур і поставити в прохолодне місце на всю ніч.

Застиглий торт прикрасити «Орео» і запропонувати спробувати всім присутнім. Зберігати солодке частування потрібно обов’язково в холодильнику.

Шоколадний торт «Орео»

Такий десерт має просто відмінним смаком і настільки чудовим видом, що може стати головною прикрасою банкетного столу. Бісквіт виходить повітряним, ситним, а доповнює його вишуканий крем на основі згущеного молока і масла.

Продукти для тіста:

  • борошно – 0,28 кг;
  • сметана – 500 г;
  • чотири яйця;
  • розпушувач – 23 г;
  • какао – 80 г;
  • ванілін – щіпка.

Для крему:

  • масло (83%) – пачка;
  • банку згущеного молока.

Для прикраси:

  • печиво «Орео» — 10 шт.;
  • темний шоколад – 90 г;
  • волоські горіхи (подрібнені) – 100 р.

Готуємо:

  • Всі інгредієнти для тіста засипати в миску, потім перемішати, щоб вийшло полужидкое тісто.
  • Після чого спекти з нього два коржа і остудити їх.
  • В міксер покласти м’яке масло, налити згущене молоко і додати щіпку ванілі. Потім добре розтерти до утворення пружної маси.
  • Бісквітні коржі промазати кремом і з’єднати. Зверху додатково обробити виріб збитим складом, щоб воно було повністю покрито їм.
  • Тепер треба гарно увіткнути печиво «Орео» по всій окружності торта і кілька штук покласти на середину. Потім засипати десерт волоськими горіхами, розкласти квадратики шоколаду і поставити просочуватися в прохолодне приміщення на п’ять годин.

Шоколадний торт готовий, тепер його треба порізати на порції і подати до столу.

Приємного апетиту!

Прокрутка до верху