Торт з бананами – 5 смачних рецептів приготування

Кожна господиня повинна вміти готувати торт, щоб радувати близьких людей смачним десертом. Існує чимало рецептів, як складних, так і простих. Смачно і легко готується торт з бананами, який неодмінно сподобається всій родині.

Торт з пряників з бананами і сметаною

Торт з шоколадних пряників готується всього за 20 хвилин, при цьому для приготування не потрібні кулінарні навички. Головне, дати страві настоятися в холодильнику, щоб воно добре просочилося.

Компоненти:

  • упаковка печива з шоколадом – 500 грам;
  • сметана – 700 грам;
  • цукор – 2/3 склянки;
  • банани – 4 штуки;
  • шоколад – 100 грам;
  • вершкове масло – 50 грам.

Попередньо потрібно приготувати крем зі сметани. У сметану додати цукор, а потім добре збити, або розмішати десертною ложкою. Після цього відправити в холодильник, щоб цукор зміг розчинитися.

Пряники розрізати на тонкі пластинки, також підготувати банани. Після цього можна перейти до складання десерту. Потрібно умочити шматки пряників в сметану, а потім покласти на блюдо, утворивши один шар. Зверху розмістити банани. Після цього знову використовувати пряники, так продовжити чергувати шари. Верх повинен бути виконаний з пряників.

Коли торт буде повністю зібраний, його відправити в холодильник хоча б на кілька годин. Перед подачею на стіл обов’язково потрібно розтопити шоколад, додати масло, полити торт глазур’ю. Також можна посипати страву шоколадними краплями. Після цього можна подавати торт з пряників з бананами і сметаною на стіл.

Десерт з печива рибки

Торт з печива Рибки не вимагає випікання, тому його легко приготувати в домашніх умовах.

Компоненти:

  • печиво «Рибки» – 250 грам;
  • сметана – 200 грам;
  • цукор – 200 грам;
  • ванільний цукор – 1 маленька ложка;
  • шоколад.
Дивіться також:  Шоколадний брауні – 12 рецептів приготування в домашніх умовах

Сметану змішати зі звичайним і ванільним цукром. Масу збити віником, а потім дати настоятися. Печиво додати в миску з сметаною, при цьому крекер повинен бути без солі та інших ароматизаторів. Весь вміст ємності слід перемішати, а потім помістити у форму. Торт необхідно повністю покрити харчовою плівкою, як всередині, так і зовні.

Всю суміш слід відправити в холодильник і дати повністю застигнути. Після цього підняти торт з допомогою харчової плівки, і в перевернутому вигляді помістити на блюдо. Тепер залишиться тільки посипати зверху тертий шоколад, після чого десерт буде повністю готовий.

«Панчо» без випічки

Прекрасний десерт для тих господинь, які не вміють пекти. Торт Панчо без випічки смачний і ніжний, не потребує багато часу на приготування.

Компоненти:

  • упаковка готового бісквіта;
  • цукор – 6-7 великих ложок;
  • банан – 3-4 штуки;
  • сметана – 1 кг;
  • волоські горіхи – 50 грам;
  • темний шоколад – приблизно 50 грам.

Сметана змішується з цукром, після чого збивається міксером. Банани нарізати, горіхи подрібнити у блендері. Бісквіт порізати кубиками. В окрему миску варто помістити пару ложок крему, а також жменю бісквітів. Все обережно перемішати і викласти на тарілку. Після цього необхідно розмістити на коржі горіхи і банани. Далі слід зробити ще один шар, а потім знову розкласти банани і горіхи. Останній шар повинен бути з бісквіту.

Готовий торт залити сметаною, а потім розтопленим шоколадом. Десерту слід дати настоятися 2-3 години. Блюдо виходить дійсно смачним.

Смачний торт «Норка крота» з бананами

Торт Норка крота готується не надто складно, відмінно підійде для будь-якого свята. Страва не тільки відрізняється приємним смаком, але і красиво виглядає в розрізі.

Дивіться також:  Листковий торт — 11 рецептів смачного приготування

Компоненти для коржа:

  • борошно – 200 грам;
  • цукор – 100 грам;
  • молоко – 160 мл;
  • яйце – 2 шт.;
  • масло – 80 мл;
  • какао – 40 грам;
  • розпушувач – 2 маленькі ложки.

Для суфле взяти:

  • молоко – 250 мл;
  • сир – 300 грам;
  • цукор – 100 грам;
  • банани – 5 штуки;
  • желатин – 10 грам.

Борошно змішати з какао і розпушувачем. Яйця збити з цукром, додати молоко, масло і ще раз перешкодити. Борошно і яєчна суміш з’єднуються, перемішуються ложкою. Тісто виливається у форму, попередньо змащену маслом, а потім ставиться в розігріту духовку. Корж випікається при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність перевіряється за допомогою зубочистки по центру випічки.

Суфле робиться наступним чином. Желатин заливають молоком і залишають на півгодини, поки не набубнявіє. Після цього ставиться на вогонь і підігрівається для розчинення. Кип’ятити желатин не слід. Сир, банан і цукор обов’язково змішуються і розтираються в пюреобразную масу. Тонким струменем вливається желатин. Всі продукти добре збиваються.

Корж остуджується, після чого серцевина виймається. На дно кладуть банани, заливаються сумішшю з сиру. Зверху потрібно покришити залишки коржа, обережно притиснувши їх. Після цього десерт витримується в холодильнику.

Бісквітний торт з ківі, бананами і коньяком

Бісквітні торти любимо багатьма. Рецепт не складний, але вимагає часу.

Компоненти для тіста:

  • куряче яйце – 8 штук;
  • борошно – 2 склянки;
  • сіль;
  • цукор – 2 склянки;
  • ванілін – 2 пакета.

Компоненти крему:

  • сметана – 800 мл;
  • цукрова пудра – 200 грам;
  • стандартна банку згущеного молока.

Начинка:

  • ківі – 3 штуки;
  • банани – 3 штуки.

Просочення:

  • цукор – 5 великих ложок;
  • вода – 5 столових ложок.

Піч нагріти до 180 градусів. Білки слід відокремити від жовтків для подальшого збивання. Додати в білок сіль і маленьку ложку соку лимона. Збити, застосувавши зручну насадку міксера. У жовтки додається цукор, також збиваються міксером. Після цього в жовтки додаються білки і ретельно перемішуються.

Дивіться також:  Творожно-яблучний пиріг – 8 рецептів приготування в духовці і мультиварці

Борошно просіюється і додається в загальну масу, поміщається в попередньо змащену форму і поставити в духовку на 45 хвилин. Коли бісквіт буде готовий, остуджуємо. Тим часом готується крем зі сметани. Для цього змішати цукор і сметану, збити міксером.

Бісквіт розрізати навпіл, змастити половинки. Все повинно просочитися. Тим часом ківі нарізати і викласти на корж. Те ж саме повторити з бананами. Їх необхідно викласти наступним шаром, а потім накрити коржем. Зверху нього теж слід викласти фрукти. Прикрасити страву розтопленим шоколадом, відправити в холодильник. Десерт готовий до подачі на стіл.

Прокрутка до верху