Торт – це справжній символ будь-якого свята. Правда, не всі господині люблять готувати такі десерти, і все із-за бісквітних коржів, які можуть підгоріти, то не піднятися, вийти сухуватими. Таку ситуацію може виправити торт з готових коржів, які дозволяють забути про переживання біля духовки і з насолодою експериментувати з оформленням десерту і кремами.
Торт з готових бісквітних коржів
Завдяки появі такої кондитерської заготовки, тепер можна швидко і без особливих клопоту приготувати чудовий десерт. Просто виберіть будь-який крем, який вийде виконати з тих продуктів, що вже є на кухні, і приступайте до складання ласощі.
Інгредієнти:
- готові бісквіти;
- півлітра вершків;
- 160 г солодкої пудри;
- півсклянки сиропу.
Алгоритм дій:
- Візьміть упаковку готових бісквітів і підготуйте крем для торта. Для цього просто змішайте міксером вершки з пудрою до пишної маси.
- Кожен корж просочити сиропом, викладіть їх стопкою, промазавши кожен шар вершковим кремом. Поверхню і боки також змащуємо кремовою масою.
- Прикрашаємо десерт свіжими ягодами м даємо йому час просочитися. Через пару годин його можна подавати до столу.
Простий десерт зі згущеним молоком
Смак десерту з кремом з вареного згущеного молока знайомий ще з дитинства, адже таким інгредієнтом часто просочували бісквіти.
Для крему також краще взяти вершкове масло жирністю 82%. Так просочення вийде насиченим, щільним і добре буде тримати структуру без будь-яких закріплювачів у складі.
Заздалегідь підготуйте:
- куплені бісквітні коржі;
- по 320 мл згущеного молока білої і вареної;
- пачка масла, як зазначено, жирного;
- чотири банана;
- шоколадна плитка.
Алгоритм дій:
- Вершковий продукт перемішуємо з білої і карамельної згущеним молоком.
- Кожен бісквіт промазуємо кремом і викладаємо на нього шматочки бананів.
- Беремо ще один банан і нарізаємо великими скибочками. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і вмочаємо в ньому кожен шматочок фрукта. Прикрашаємо глазурованими фруктовими часточками торт.
«Наполеон» з заварним кремом
Такий десерт, як торт «Наполеон» обожнюють все. Але єдиний його мінус – це довгий процес приготування. Однак, завдяки вже готовим коржам, таким смачним ласощами можна радувати своїх близьких хоч кожен день.
Інгредієнти:
- упаковка готових коржів «Наполеон-Черока»;
- пачка масла вершкового;
- два яйця;
- 280 г звичайного цукру;
- чашка молока;
- дві ложки борошна.
Спосіб приготування:
- Так як коржі вже готові, залишається тільки приготувати заварний крем. Для цього міксером розмішайте яйця з підсолоджувачем, потім вилийте молоко і введіть борошно. Добре збовтайте і відправте на вогонь.
- Варити крем до загустіння на малому вогні. Постійно помішуйте масу, щоб вона не підгоріла.
- Потім остудіть заварную суміш і змішайте її з розм’якшеним маслом до однорідності.
- Тепер збираємо десерт. Для цього з упаковки візьміть п’ять коржів, а шостий розкришите в крихту. Кожен шар промажте кремом, сформуйте торт і посипте десерт крихтами зі всіх сторін.
- Перед подачею до чаювання «Наполеон» повинен просочитися декілька годин на холоді.
Закусочний торт з готових вафельних коржів
З вафельних коржів можна приготувати не тільки десерт, але і смачну закуску. Навіть доступні продукти допоможуть створити оригінальний кулінарний шедевр. Пропонуємо приготувати вафельний торт з готових коржів з консервованою рибою і… волоськими горіхами!
Інгредієнти:
- банку будь консервованої риби;
- одна морква;
- три яйця;
- 60 г волоських горіхів;
- 80 г сиру;
- стакан майонезу (сметани);
- пучок кропу.
Для закуски можете взяти будь-яку консервовану рибу, наприклад, горбушу, сайру або скумбрію.
Спосіб приготування:
- Першим ділом зваріть яйця. Моркву натріть на тертці, волоські горіхи подрібніть. З’єднайте два останніх компонента, посоліть і заправте майонезом.
- Дістаємо вміст консервної банки і розминаємо виделкою.
- Тепер на блюдо викладаємо перший корж, робимо сітку з майонезу і викладаємо рибу.
- Накриваємо її другим коржем і викладаємо на нього моркву з горіхами.
- На третій корж наносимо сітку з майонезу, по якій розподіляємо натерті варені яйця. Посипаємо їх рубаним кропом.
- І останній шар – майонез і тертий сир. Ставимо закусочний торт в прохолодне місце на дві години.
З готових коржів листкових
Готові листкові коржі, як правило, використовують для приготування торта «Наполеон», але зараз ми хочемо запропонувати не просто смачний, а вишуканий закусочний торт з морепродуктів і вершковим сиром.
Інгредієнти:
- упаковка листкових коржів;
- 320 г солоної сьомги (горбуші);
- 220 креветок;
- свіжий огірок;
- 120 г червоної ікри;
- 320 г вершкового сиру;
- зелень.
Спосіб приготування:
- Зелень дрібно рубаємо і змішуємо з вершковим сиром. Рибу і огірок ріжемо тонкими пластинами.
- Беремо перший корж, просочуємо вершковим кремом і розкладаємо рибні шматочки.
- Вкриваємо їх другим коржем і також просочуємо вершковою масою. Викладаємо пластинки овоча.
- Третій корж прикрашають вершковий сир і зварені ракоподібні.
- Останній корж оформляємо кремовою масою і червоною ікрою. Відправляємо закуску в холод на кілька годин.
Фруктовий десерт на швидку руку
Якщо настав сезон фруктів і ягід, то пора приступати до приготування смачних десертів. Не дуже хочеться літні дні проводити на кухні? На виручку прийдуть готові коржі!
Інгредієнти:
- бісквітні коржі (готові);
- кіло будь-яких фруктів;
- 420 мл йогурту;
- пудра з білого цукру за бажанням.
Спосіб приготування:
- Фрукти ріжемо тоненькими шматочками, трохи залишаємо для прикраси.
- Йогурт розмішуємо з пудрою і намазуємо отриманим кремом бісквіти.
- На кожен кладемо шар фруктові шматочки.
- Готовий десерт також прикрашаємо соковитими плодами і даємо йому час просочитися.
Шоколадний торт з готових коржів
Шоколадний торт з готових коржів стане смачним і красивим доповненням будь-якого святкового столу. Десерт можна прикрасити шоколадними фігурками, зацукрованими ягодами, а також мигдальними лепесточками або золотистим арахісом.
Головне, просочити коржі. Для цього можна взяти чорний кави, какао або будь десертний алкоголь.
Інгредієнти:
- бісквітні пласти;
- 430 г шоколаду;
- 60 г какао;
- 380 мл молока;
- 280 г масла вершкового;
- 280 г звичайного цукрового піску.
Спосіб приготування:
- Першим ділом расплавим шоколад на водяній бані.
- У сотейник виливаємо молоко, ставимо на плиту і розчиняємо в ньому солодкий пісок. Слідкуйте за напоєм, щоб він не закипів.
- У підігріте солодке молоко кладемо м’яке масло і рідкий шоколад, перемішуємо і через хвилину знімаємо з вогню.
- Як тільки суміш охолоне, можна перемазывать нею коржі. Сформований десерт посипаємо какао і ставимо в холод для просочення.
Сирне ласощі з персиками
Готові коржі – це справжня знахідка для будь-якої господині. Мінімум часу – і десерт готовий. Як правило, в упаковці передбачено три ванільних або шоколадних пласта, і такого кількість зазвичай достатньо для сімейного чаювання. Якщо намічається торжество, то краще взяти дві упаковки.
Інгредієнти:
- три бісквітних коржа;
- 380 г персиків;
- дві пачки сиру;
- 260 мл згущеного молока;
- 170 г вершкового масла.
Спосіб приготування:
- Сирний продукт збиваємо до ніжної текстури. Окремо змішуємо масло з білої згущеним молоком.
- Потім з’єднуємо дві маси, для аромату додаємо ванілін. Якщо крем вийшов не дуже солодким, то додайте пудру з перемеленого білого цукру, але не збільшуйте кількість згущеного молока, щоб не порушити структуру готового складу.
- Беремо персики (можна використовувати як свіжі, так і консервовані) і нарізаємо тонкими пластинами. Якщо у вас знайшлися свіжі абрикоси, то можна використати їх.
- Корж змащуємо сирним кремом, по якому розподіляємо шматочки фруктів. Так оформляємо кожен бісквіт. Десерт прикрашаємо персиками.
Щоб десерт з готових бісквітів вийшов дійсно смачним, приділити особливу увагу їх просочення. Коржі потрібно добре розмочити будь-яким сиропом, підійде навіть самий простий, на основі води і цукру.