Торт з готових коржів – 8 смачних рецептів

Торт – це справжній символ будь-якого свята. Правда, не всі господині люблять готувати такі десерти, і все із-за бісквітних коржів, які можуть підгоріти, то не піднятися, вийти сухуватими. Таку ситуацію може виправити торт з готових коржів, які дозволяють забути про переживання біля духовки і з насолодою експериментувати з оформленням десерту і кремами.

Торт з готових бісквітних коржів

Завдяки появі такої кондитерської заготовки, тепер можна швидко і без особливих клопоту приготувати чудовий десерт. Просто виберіть будь-який крем, який вийде виконати з тих продуктів, що вже є на кухні, і приступайте до складання ласощі.

Інгредієнти:

  • готові бісквіти;
  • півлітра вершків;
  • 160 г солодкої пудри;
  • півсклянки сиропу.

Алгоритм дій:

  • Візьміть упаковку готових бісквітів і підготуйте крем для торта. Для цього просто змішайте міксером вершки з пудрою до пишної маси.
  • Кожен корж просочити сиропом, викладіть їх стопкою, промазавши кожен шар вершковим кремом. Поверхню і боки також змащуємо кремовою масою.
  • Прикрашаємо десерт свіжими ягодами м даємо йому час просочитися. Через пару годин його можна подавати до столу.

Простий десерт зі згущеним молоком

Смак десерту з кремом з вареного згущеного молока знайомий ще з дитинства, адже таким інгредієнтом часто просочували бісквіти.

Для крему також краще взяти вершкове масло жирністю 82%. Так просочення вийде насиченим, щільним і добре буде тримати структуру без будь-яких закріплювачів у складі.

Заздалегідь підготуйте:

  • куплені бісквітні коржі;
  • по 320 мл згущеного молока білої і вареної;
  • пачка масла, як зазначено, жирного;
  • чотири банана;
  • шоколадна плитка.

Алгоритм дій:

  • Вершковий продукт перемішуємо з білої і карамельної згущеним молоком.
  • Кожен бісквіт промазуємо кремом і викладаємо на нього шматочки бананів.
  • Беремо ще один банан і нарізаємо великими скибочками. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і вмочаємо в ньому кожен шматочок фрукта. Прикрашаємо глазурованими фруктовими часточками торт.
Дивіться також:  Яблучний пиріг зі сметанною заливкою – 6 дуже смачних рецептів

«Наполеон» з заварним кремом

Такий десерт, як торт «Наполеон» обожнюють все. Але єдиний його мінус – це довгий процес приготування. Однак, завдяки вже готовим коржам, таким смачним ласощами можна радувати своїх близьких хоч кожен день.

Інгредієнти:

  • упаковка готових коржів «Наполеон-Черока»;
  • пачка масла вершкового;
  • два яйця;
  • 280 г звичайного цукру;
  • чашка молока;
  • дві ложки борошна.

Спосіб приготування:

  • Так як коржі вже готові, залишається тільки приготувати заварний крем. Для цього міксером розмішайте яйця з підсолоджувачем, потім вилийте молоко і введіть борошно. Добре збовтайте і відправте на вогонь.
  • Варити крем до загустіння на малому вогні. Постійно помішуйте масу, щоб вона не підгоріла.
  • Потім остудіть заварную суміш і змішайте її з розм’якшеним маслом до однорідності.
  • Тепер збираємо десерт. Для цього з упаковки візьміть п’ять коржів, а шостий розкришите в крихту. Кожен шар промажте кремом, сформуйте торт і посипте десерт крихтами зі всіх сторін.
  • Перед подачею до чаювання «Наполеон» повинен просочитися декілька годин на холоді.

Закусочний торт з готових вафельних коржів

З вафельних коржів можна приготувати не тільки десерт, але і смачну закуску. Навіть доступні продукти допоможуть створити оригінальний кулінарний шедевр. Пропонуємо приготувати вафельний торт з готових коржів з консервованою рибою і… волоськими горіхами!

Інгредієнти:

  • банку будь консервованої риби;
  • одна морква;
  • три яйця;
  • 60 г волоських горіхів;
  • 80 г сиру;
  • стакан майонезу (сметани);
  • пучок кропу.

Для закуски можете взяти будь-яку консервовану рибу, наприклад, горбушу, сайру або скумбрію.

Спосіб приготування:

  • Першим ділом зваріть яйця. Моркву натріть на тертці, волоські горіхи подрібніть. З’єднайте два останніх компонента, посоліть і заправте майонезом.
  • Дістаємо вміст консервної банки і розминаємо виделкою.
  • Тепер на блюдо викладаємо перший корж, робимо сітку з майонезу і викладаємо рибу.
  • Накриваємо її другим коржем і викладаємо на нього моркву з горіхами.
  • На третій корж наносимо сітку з майонезу, по якій розподіляємо натерті варені яйця. Посипаємо їх рубаним кропом.
  • І останній шар – майонез і тертий сир. Ставимо закусочний торт в прохолодне місце на дві години.
Дивіться також:  Глюкозний сироп: склад, застосування в кулінарії, чим можна замінити. 3 рецепта, як зробити глюкозний сироп в домашніх умовах

З готових коржів листкових

Готові листкові коржі, як правило, використовують для приготування торта «Наполеон», але зараз ми хочемо запропонувати не просто смачний, а вишуканий закусочний торт з морепродуктів і вершковим сиром.

Інгредієнти:

  • упаковка листкових коржів;
  • 320 г солоної сьомги (горбуші);
  • 220 креветок;
  • свіжий огірок;
  • 120 г червоної ікри;
  • 320 г вершкового сиру;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  • Зелень дрібно рубаємо і змішуємо з вершковим сиром. Рибу і огірок ріжемо тонкими пластинами.
  • Беремо перший корж, просочуємо вершковим кремом і розкладаємо рибні шматочки.
  • Вкриваємо їх другим коржем і також просочуємо вершковою масою. Викладаємо пластинки овоча.
  • Третій корж прикрашають вершковий сир і зварені ракоподібні.
  • Останній корж оформляємо кремовою масою і червоною ікрою. Відправляємо закуску в холод на кілька годин.

Фруктовий десерт на швидку руку

Якщо настав сезон фруктів і ягід, то пора приступати до приготування смачних десертів. Не дуже хочеться літні дні проводити на кухні? На виручку прийдуть готові коржі!

Інгредієнти:

  • бісквітні коржі (готові);
  • кіло будь-яких фруктів;
  • 420 мл йогурту;
  • пудра з білого цукру за бажанням.

Спосіб приготування:

  • Фрукти ріжемо тоненькими шматочками, трохи залишаємо для прикраси.
  • Йогурт розмішуємо з пудрою і намазуємо отриманим кремом бісквіти.
  • На кожен кладемо шар фруктові шматочки.
  • Готовий десерт також прикрашаємо соковитими плодами і даємо йому час просочитися.

Шоколадний торт з готових коржів

Шоколадний торт з готових коржів стане смачним і красивим доповненням будь-якого святкового столу. Десерт можна прикрасити шоколадними фігурками, зацукрованими ягодами, а також мигдальними лепесточками або золотистим арахісом.

Головне, просочити коржі. Для цього можна взяти чорний кави, какао або будь десертний алкоголь.

Інгредієнти:

  • бісквітні пласти;
  • 430 г шоколаду;
  • 60 г какао;
  • 380 мл молока;
  • 280 г масла вершкового;
  • 280 г звичайного цукрового піску.
Дивіться також:  Хрусткі вафлі в электровафельниці – 8 рецептів

Спосіб приготування:

  • Першим ділом расплавим шоколад на водяній бані.
  • У сотейник виливаємо молоко, ставимо на плиту і розчиняємо в ньому солодкий пісок. Слідкуйте за напоєм, щоб він не закипів.
  • У підігріте солодке молоко кладемо м’яке масло і рідкий шоколад, перемішуємо і через хвилину знімаємо з вогню.
  • Як тільки суміш охолоне, можна перемазывать нею коржі. Сформований десерт посипаємо какао і ставимо в холод для просочення.

Сирне ласощі з персиками

Готові коржі – це справжня знахідка для будь-якої господині. Мінімум часу – і десерт готовий. Як правило, в упаковці передбачено три ванільних або шоколадних пласта, і такого кількість зазвичай достатньо для сімейного чаювання. Якщо намічається торжество, то краще взяти дві упаковки.

Інгредієнти:

  • три бісквітних коржа;
  • 380 г персиків;
  • дві пачки сиру;
  • 260 мл згущеного молока;
  • 170 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  • Сирний продукт збиваємо до ніжної текстури. Окремо змішуємо масло з білої згущеним молоком.
  • Потім з’єднуємо дві маси, для аромату додаємо ванілін. Якщо крем вийшов не дуже солодким, то додайте пудру з перемеленого білого цукру, але не збільшуйте кількість згущеного молока, щоб не порушити структуру готового складу.
  • Беремо персики (можна використовувати як свіжі, так і консервовані) і нарізаємо тонкими пластинами. Якщо у вас знайшлися свіжі абрикоси, то можна використати їх.
  • Корж змащуємо сирним кремом, по якому розподіляємо шматочки фруктів. Так оформляємо кожен бісквіт. Десерт прикрашаємо персиками.

Щоб десерт з готових бісквітів вийшов дійсно смачним, приділити особливу увагу їх просочення. Коржі потрібно добре розмочити будь-яким сиропом, підійде навіть самий простий, на основі води і цукру.

Прокрутка до верху