Торт з печива без випічки зі згущеним молоком – 8 рецептів

Різноманітні оригінальні торти з печива без випічки зі згущеним молоком допоможуть господині в лічені хвилини приготувати дуже смачний, витончено оформлений десерт. Це рецепти з серії «гості на порозі». Кожен з них включає в себе доступні і прості інгредієнти.

Торт з печива без випічки зі згущеним молоком на швидку руку

Склад продуктів: 450 г несолоних крекерів, повний стакан невареного згущеного молока, пара ст. ложок какао, 160 г масла вершкового.

  • Масло залишається в теплі, щоб воно підтануло.
  • Далі жир змішується зі згущеним молоком і збивається міксером. 4-5 великих ложок готового крему відкладаються в окремий посуд.
  • В загальну солодку масу висипаються крекери. Вони повинні бути повністю покриті кремом. Суміш залишають на 30-40 хвилин.
  • Далі руками формується тортик і викладається на плоску тарілку.
  • Зверху конструкція змащується залишилися кремом і посипається какао.

Перед подачею гостям торт без випічки зі згущеним молоком і маслом повинен настоятися в холодильнику всю ніч.

Зі сметаною

Склад продуктів: 720 г будь-якого пісочного печива, 1 б. згущеного молока, 90 г жирного масла, півсклянки густий сметана і стільки ж цукрового піску, велика ложка какао-порошку.

  • Дуже важливо заздалегідь помістити масло в тепло. Воно повинно стати м’яким, але не рідким. До маслу виливається згущене молоко, після чого інгредієнти добре збиваються до появи ніжного повітряного крему.
  • Печиво перетворюється в дрібну крихту. Робити це можна будь-яким зручним способом. Наприклад, використовуючи пакет і качалку або спеціальну насадку блендера.
  • Крем з’єднується з отриманою крихтою, формується корж, який укладається на плоску широку тарілку.
  • З сметани, цукру і какао вариться «шоколад». Він готується на повільному вогні 6-7 хвилин. Отриманою масою щедро поливається основа з третього кроку.
Дивіться також:  Сливове варення – 8 смачних рецептів домашнього варення

Готовим тортом з печива зі згущеним молоком і сметаною можна відразу ж пригощати гостей.

Торт «Мурашник»

Склад продуктів: 420 г вареного згущеного молока, 580 г цукрового печива, 180 г масла вершкового, по жмені ядер волоських горіхів, манки і світлого кунжуту.

  • Печиво ламається невеликими шматочками.
  • Розм’якшене масло збивається з вареним згущеним молоком. Спочатку процес буде йти досить важко, але поступово маса почне перетворюватися в повітряний легкий крем.
  • Крихта печива з’єднується з масою з другого кроку.
  • Торт викладається на тарілку нерівній гіркою, імітує мурашник.
  • Зверху конструкція прикрашається залишилися сипучими компонентами.

Настояти торт у прохолоді 3-4 години.

З додаванням горіхів

Склад продуктів: 620 г цукрового печива, 1 ст. будь-яких горіхів (можна взяти асорті), банка вареного згущеного молока, пачка вершкового масла, склянку дуже жирних вершків.

  • Печиво подрібнюється блендером.
  • Горіхи обсмажують на сухій сковороді і дрібно рубаються.
  • Продукти з попередніх кроків з’єднуються.
  • Для крему збивається згущене молоко і розм’якшене масло. Далі додаються вершки, і збивання повторюється.
  • Крем виливається до печива з горіхами.
  • Після ретельного перемішування маса викладається в салатницю, застелену харчовою плівкою, куди добре штамп «тісто».

Після ночі в холодильнику залишиться лише перевернути торт на тарілку.

Сирний десерт з печива зі згущеним молоком

Склад продуктів: 24 шт. квадратного печива, півкіло сиру, 1 ст. звареної кави, 5 ст. л. сметани і стільки ж цукру, 2 ст. л. згущеного молока.

  • Солодкий кава з’єднується зі згущеним молоком і виливається в контейнер.
  • Форма з силікону застеляється пергаментом.
  • Для крему збивається розм’якшене масло, сир, цукор, сметана.
  • Печиво змочується в каві і укладається у форму. Шари промащуються ніжним сирним кремом. Останнім повинен іти шар печива.
Дивіться також:  Фруктовий торт – 9 рецептів приготування легкого торта

Перед подачею гостям торт повинен добре настоятися в прохолоді. Залишиться лише нарізати акуратними скибочками і красиво укласти на блюдо.

З какао

Склад продуктів: 780 г пісочного печива, стакан з гіркою цукру-піску, 60 г какао, 170 г вершкового масла, склянка фільтрованої води, щіпка ваніліну, 120 мл дуже жирних вершків.

  • Печиво вручну ламається маленькими шматочками, після чого висипається в глибоку миску.
  • Для крему з’єднується цукор і какао. Інгредієнти перемішуються, до них поступово вливається вода.
  • Коли складові перетворяться в однорідну масу, до них викладається вершкове масло. Крем вариться 8-9 хвилин на повільному вогні.
  • Додати ванілін.
  • Масу остудити.
  • Получившимся шоколадним кремом заливається печиво.
  • Після перемішування суміш викладається в роз’ємну форму і гарненько утрамбовується.

Готовий торт охолодити. За бажанням він прикрашається шоколадною глазур’ю.

Банановий торт

Склад продуктів: півкіло крекерів «Рибки», банку згущеного молока, 70 г вершкового масла, 120 г волоських горіхів, 2 банана.

  • «Рибки» висипаються в глибоку миску.
  • Зверху виливається крем з розм’якшеного масла, збитого зі згущеним молоком.
  • Інгредієнти добре перемішуються.
  • До печінкою з кремом викладаються дрібно нарізані банани і рубані горіхи.
  • Після чергового перемішування з отриманої маси формується рівна гірка.

Ласощі відправляється на кілька годин в прохолоду. При бажанні десерт можна прикрасити сумішшю сухофруктів: чорносливом чи курагою.

Смачний десерт з сиром і желатином

Склад продуктів: 160 г бісквітного печива, 3 ст. л. жирного масла, ½ пачки желатину, половина склянки домашнього сиру, 2 ст. л. сметани, 5 ст. ложок вареної згущенки.

  • Печиво блендером перетворюється в крихту, з’єднується з розтопленим вершковим маслом і утрамбовується на дно форми.
  • Поверх основи розподіляється згущене варене молоко. Його кількість можна збільшувати за власним смаком.
  • Сир розтирається до однорідності, до нього додається розведений по інструкції і охолоджений желатин. Отримана маса розподіляється поверх згущеного молока.
Дивіться також:  Яблучний мус – 7 рецептів приготування

Перед подачею до столу десерт витримати в холодильнику 3-4 години.

Прокрутка до верху