Торт з солодощів – 7 рецептів, як зробити дитячий торт своїми руками

Всякий малюк з нетерпінням чекає свято свого дня народження, коли йому дарують масу подарунків і дозволяють є практично необмежена кількість солодких ласощів. А головне бажання батьків – зробити цей день незабутнім для свого маленького шибеника. В цьому їм обов’язково допоможе торт з солодощів – рукотворне диво, яке затьмарить своїм виглядом і смачними перспективами будь-який інший презент.

Торт з кіндер-сюрпризів своїми руками

Складно знайти дитину, не люблячого яйця з чудового шоколаду і просто шоколадні цукерки.

Щоб створити з них оригінальний тортик, заздалегідь придбайте:

  • 15 – 20 цукерок Kinder;
  • 5 солодких яєць-сюрпризів;
  • комплект яскравою щільного паперу і картону;
  • олівець, туга гумка, лінійка, ніж канцелярський і клей ПВА, стрічка.

Спосіб приготування:

  • На картон щільно укладаються пластинки шоколадок. По їх контуру, додавши по парі сантиметрів по краях і знизу, вычерчиваем коло.
  • Далі вирізається і склеюється циліндр, в якого попередньо з нижньої сторони нарізаються зубці, загибающиеся всередину.
  • З щільного картону вирізається коло з діаметром на 3 см більше, ніж аналогічний параметр циліндра.
  • Картонна основа торта збирається за допомогою клею.
  • Коли вона підсохне, на неї одягається гумка, під якою щільно один до одного розміщуються шоколадки.
  • Всередину виробу кладуться кіндер-сюрпризи. Потім з картону, обклеєного кольоровим папером, вирізається кришка, яка садиться на клей завдяки зробленим на ній зубчикам.
  • В якості декору використовується стрічка, яка допомагає приховати всі склеювання і непрезентабельні ділянки.

Якщо планується великий торт, то шоколадних виробів доведеться підготувати більше.

Майстер-клас, як зробити з соку і «Барні»

Ще одна варіація неординарного «десерту», який прийде на виручку при організації солодкого столу в школі. У більшості навчальних закладів частування у вигляді домашньої випічки заборонені, а значить, доводиться імпровізувати.

Інгредієнти за кількістю учнів класу:

  • маленькі пачки соку;
  • запаковані «Барні»;
  • «киндеры».
Дивіться також:  Торт Монастирська хата — 6 покрокових рецептів

Додатково необхідні канцелярські приналежності:

  • цупкий папір;
  • ніж канцелярський або звичайні ножиці;
  • клей, а також широка стрічка скотчу;
  • декоративне мереживо;
  • паперовий квітка;
  • будь-яка шестигранна коробка.

Покрокова інструкція приготування:

  • Робимо з картону круг і обклеюємо його кольоровим папером. По краю розміщуємо лицьовими сторонами назовні пачки з соком.
  • Фіксується сік стрічкою скотча, після чого всередину отриманої «бочки» горизонтально укладаються залишилися пакети.
  • На них поміщається кришка з картону, на яку укладаються киндеры. Шоколадні яйця накриваються останнім картонним колом.
  • Коли нижній ярус буде заклеєний стрічкою, зверху встановлюється коробка, в яку поміщаються «Барні».
  • З зовнішньої сторони вона декорується рештою бісквітів, які кріплять також за допомогою клейкої стрічки.
  • Прикрашається все мереживом.
  • Зверху кріпиться великий квітка.

Оскільки основа конструкції може проломитися під вагою солодощів, при перенесенні рекомендується для підстраховки використовувати піднос.

Десерт з чупа-чупсом в дитячий садок

Торт з солодощів в дитячий сад – це прекрасний спосіб зробити свято малюка в групі незабутнім.

Для виконання необхідні:

  • 20 упаковок соку;
  • 20 цукерок «Барні»;
  • 20 чупа-чупса;
  • 20 трубочок (індивідуально упакованих).

Крім того, беруться вже звичні канцелярське приладдя.

Хід роботи:

  • З картону готуються три основи різного діаметру, який залежить від кількості продуктів.
  • На нижній встановлюються пачки з соком, які фіксуються скотчем.
  • У нішу, що утворилася поміщаються чупа-чупси, після чого сік накривається другим картонним колом, на який встановлюються бісквіти «Барні». Вони фіксуються гумкою.
  • Декорується остання красивою стрічкою.
  • Зверху розміщується останнє коло.
  • На картон ставляться попередньо скріплені гумкою трубочки, які для надійності фіксуються скотчем.

Прикрашається триярусна конструкція за бажанням – стрічками, намистинами, квітами та іншим.

Дитячий тортик, прикрашений маршмеллоу і солодощами

Торт, прикрашений солодощами у вигляді маршмеллоу, виходить дуже яскравим і чудово підходить для дитячих свят.

Дивіться також:  Сметанний крем для торта – 8 смачних рецептів приготування

Будуть потрібні:

  • бісквітний корж;
  • 1 банку згущеного молока;
  • 250 г вершкового масла;
  • 200 г зефіру-маршмеллоу;
  • 500 г цукрової пудри;
  • 200 г картопляного крохмалю;
  • кольорові драже.

Процес приготування:

  • Корж розрізається на три пласта, кожен з яких перемазывается кремом зі збитих масла і згущеного молока.
  • Зефір і 15 г вершкового масла відправляються на 40 секунд в мікрохвильову піч.
  • У топленую масу додаються трохи води, пудра і крохмаль.
  • Коли ложка в отриманому складі буде провертатися з працею, він вимішується на стільниці, присипаній цукровою пудрою.
  • Мастика загортається в плівку і відкладається на 30 хвилин. Після закінчення зазначеного часу вона забарвлюється в потрібний колір за допомогою барвника, розведеного водою.
  • Готова маса розкочується качалкою, після чого нею покривається підготовлений торт.

Крім драже, для декору торта можна використовувати солодкі цифри, що відповідають даті, а також цілі зефирины-маршмеллоу – кольорові шматочки зроблять ласощі дуже ошатним, а ще, вони безпечні для дітей.

З зефіром і печивом

Смачний торт, який дуже люблять діти, готується з мінімального продуктового набору:

  • 1 кг зефіру;
  • 300 г цукру;
  • 2 яєць;
  • 250 мл молока;
  • 300 г вершкового масла;
  • 6 шт. печива.

Спосіб приготування:

  • Збиті яйця з цукром з’єднуються з молоком, після чого суміш варять до загустіння (не доводиться до кипіння).
  • Заварний крем додається до олії, після чого все збивається до пишноти.
  • Зефір ділиться на плоскі шматочки, які викладаються на блюдо. Потім вони покриваються кремом і притрушиваются крихтами печива.
  • Формується весь торт в аналогічному порядку так, щоб крихта виявилася останньою.
  • Десерт відправляється в холод на 12 годин.

Для прикраси можна використовувати тертий шоколад або горішки.

Як зробити тортик «Божа корівка»

Красиве ласощі стане чудовим доповненням до солодкого столу маленького іменинника.

Дивіться також:  Дріжджове тісто для пиріжків – 12 рецептів, як приготувати

Необхідні:

  • 6 яєць;
  • 200 г цукру;
  • 160 г борошна;
  • 30 г крохмалю;
  • банку згущеного молока;
  • 200 г вершкового масла;
  • 100 г шоколадної глазурі;
  • червоний барвник;
  • кольорові драже;
  • збиті вершки.

Черговість дій:

  • З яєчної маси, збитою з цукром до стійкої піни з додаванням борошна і крохмалю, замішується тісто для бісквіту. Корж випікається близько 40 хвилин при 200 °C.
  • Після охолодження він ділиться на 3 пласта.
  • З одного коржа вирізається «головка», а решта ділиться навпіл (для крил).
  • Масло збивається зі згущеним молоком.
  • Невелика частина крему забарвлюється в червоний, а залишився продукт з’єднується з глазур’ю.
  • Кожен корж перемазывается шоколадним кремом.
  • «Голова» також покривається кремовою масою коричневого кольору, а ось крила робляться червоними.
  • Прикраса торта завершується за допомогою хаотично розташованих буханців з вершків.

Дитяче свято з таким тортом буде незабутній.

Незвичайний варіант для маленьких принцес «Барбі»

Щоб порадувати доньку оригінальним тортиком, необхідно мати під руками:

  • 12 – 20 шоколадних цукерок;
  • гофрований папір;
  • піноплекс;
  • термоклей;
  • клей ПВА;
  • ножиці;
  • ляльку Барбі;
  • нитки.

Основні кроки приготування:

  • З піноплекс формується купол спідниці, який повинен легко одягатися та зніматися з ляльки.
  • Заготівля обклеюється гофрою. Потім в неї поміщається лялька, на яку приклеюється топ з тієї ж гофрованого паперу. Прикрашається «наряд» тасьмами.
  • З паперу створюються пелюстки троянд, якими декорується попередньо запакована в поліетилен цукерка.
  • Оформлені солодкі «трояндочки» кріпляться до подолу спідниці за допомогою термоклея.

Якщо є бажання, можна для ляльки підготувати капелюшок і парасольку, які завершать образ.

Торт з солодощів – це оригінальний спосіб зробити свято маленького іменинника незабутнім. Використовувати для подібного саморобного десерту можна абсолютно будь-які ласощі – від цукерок до капкейків.

Прокрутка до верху