Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Як посмажити в сирному клярі

Обсмажування в клярі – популярний прийом для отримання апетитною скоринки. Існує багато варіацій підготовки рідкого тіста для таких цілей, але сирний кляр особливо смачний.

Щоб виконати рибне блюдо в такий хрусткою «шубі», будуть потрібні:

  • ½ Кг тріски;
  • лимонний сік;
  • 200 г сиру;
  • 150 г майонезу;
  • яйце;
  • 50 г борошна;
  • соняшникову олію, сіль і перець.

Покрокова інструкція приготування:

  • З тріски готуються шматочки, які подсаливаются, приправляється і сбрызгиваются соком, отриманим з лимона.
  • Поки рибні заготовки просаливаются, в ємності змішуються майонез, яйце, борошно і попередньо натертий на тертці сир.
  • На плиту ставиться ємкість, в яку наливається досить великий обсяг масла.
  • Тріска мачає в сирне тісто і викладається в киплячий жир. Через кілька хвилин у неї утвориться рум’яна кірочка.

Отримане блюдо можна подавати самостійно або з гарніром з рису, картоплі або інших овочів.

Дивіться також:  Курячі стегна в духовці – 8 рецептів
Прокрутка до верху