Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Соковита риба в тесті з пивом

У пивному клярі риба завжди виходить чудово. Отримане блюдо відрізняється рум’янцем, м’якістю і соковитістю.

Інгредієнти для втілення рецепта в життя:

  • 400 г філе;
  • 250 г борошна;
  • 300 мл світлого пива сорту;
  • яйце;
  • перець та інші спеції;
  • рослинна олія для фритюру;
  • сіль.

Щоб посмажити тріску таким чином, слідуємо простим алгоритмом:

  • З тріски допомогою видалення голови, плавників і хребта з кістками готується філе, яке відразу ж нарізається тонкими смужками.
  • Рибні частини подсаливаются і приправляється.
  • З пива, яйця, солі і 200 г борошна готується кляр.
  • Заготовки з риби обвалюються в залишилася борошні, викладеної на плоску тарілку, а потім добре умочують в рідкому тісті.
  • Обсмажують шматочки на великій кількості розігрітої олії по 3 хвилини з одного і з іншого боку.

Любителі гострого можуть на початковому етапі приправити тріску гострим перцем, який зробить її смак більш вираженим і яскравим.

Дивіться також:  Маринад для качки – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху