Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

У пишному клярі на мінералці

Риба в клярі на мінералці буде ефектно виглядати навіть при святкової сервірування столу.

Щоб переконатися в цьому, напередодні торжества можна приготувати таку страву з:

  • ½ Кг тріски;
  • 120 мл мінеральної води;
  • яйця;
  • лимона;
  • солі і спецій.

Черговість дій:

  • З тушки готується філе без кісток, яке, в свою чергу, ділиться на шматки по 5 див.
  • Риба притрушивается сіллю, перцем і поливається лимонним соком.
  • Заготовки перемішуються в отриманому маринаді і витримуються в ньому при кімнатній температурі півгодини.
  • В цей час з крижаної мінералки, борошна і яйця за допомогою віночка готується кляр.
  • По закінченні вказаного часу риба мачає в рідкому тісті і відправляється на сковороду для обжарювання.

Готовий кляр на мінералці по консистенції має нагадувати тісто на оладки.

Дивіться також:  Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху