Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

У простій паніровці на сковороді

Паніровка – це ще один спосіб зберегти соковитість м’яса риби. За рахунок неї утворюється міцна кірка, яка дуже апетитно хрумтить, надаючи страві особливу привабливість.

Щоб приготувати тріску подібним чином, слід придбати наступний продуктовий набір:

  • 200 г філе;
  • 50 г панірувальних сухарів;
  • стільки ж борошна;
  • яйце;
  • трохи лимонного соку, зелені, солі і спецій.

У процесі створення страви:

  • Філе нарізати шматочками, які подсаливаются, приправляється, сбрызгиваются соком і притрушиваются рубаною зеленню.
  • Тріска залишають маринуватися при кімнатній температурі близько 15 хвилин.
  • По окремих тарілках розподіляються борошно, сухарі, яйце.
  • Підготовлені рибні шматочки обвалюються в борошні, після чого відразу умочують в яєчної маси, а потім присипаються панірувальними сухарями.
  • На сковороді розігрівається соняшникову олію.
  • Коли воно закипить, ємність відправляються шматочки тріски, які обсмажують до утворення міцної скоринки рум’яного кольору.

Після смаження порції викладаються на паперовий рушник, який тут же вбере надлишки масла.

Дивіться також:  Тефтелі з підливою – 5 смачних рецептів
Прокрутка до верху