У простій паніровці на сковороді
Паніровка – це ще один спосіб зберегти соковитість м’яса риби. За рахунок неї утворюється міцна кірка, яка дуже апетитно хрумтить, надаючи страві особливу привабливість.
Щоб приготувати тріску подібним чином, слід придбати наступний продуктовий набір:
- 200 г філе;
- 50 г панірувальних сухарів;
- стільки ж борошна;
- яйце;
- трохи лимонного соку, зелені, солі і спецій.
У процесі створення страви:
- Філе нарізати шматочками, які подсаливаются, приправляється, сбрызгиваются соком і притрушиваются рубаною зеленню.
- Тріска залишають маринуватися при кімнатній температурі близько 15 хвилин.
- По окремих тарілках розподіляються борошно, сухарі, яйце.
- Підготовлені рибні шматочки обвалюються в борошні, після чого відразу умочують в яєчної маси, а потім присипаються панірувальними сухарями.
- На сковороді розігрівається соняшникову олію.
- Коли воно закипить, ємність відправляються шматочки тріски, які обсмажують до утворення міцної скоринки рум’яного кольору.
Після смаження порції викладаються на паперовий рушник, який тут же вбере надлишки масла.