Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Яєчний кляр з гірчицею

Ніжні смакові якості і приємний аромат тріска набуває завдяки гірчичного кляру, який готується з:

  • 3 яєць;
  • 50 г борошна;
  • гірчиці;
  • соняшникової олії;
  • винного оцту.

Щоб посмажити рибу в клярі:

  • Яйця за допомогою віночка збиваються з гірчицею.
  • Філе розморожується, обсушивается і нарізають шматочками, які сбрызгиваются оцтом і солятся.
  • Тріска маринується третину години.
  • В яєчну масу порціями вводиться борошно, після чого в отриманому рідкому тісті умочують шматочки тріски.
  • Заготовки обсмажуються до рум’яної скоринки на розпеченому маслі.

Саме завдяки використанню гірчиці філе риби злегка змінює свої властивості, стаючи м’якше і пікантніше на смак.

Тріска в клярі – це приклад приготування вишуканого продукту з ароматною скоринкою, яка допомагає зберегти його чудову соковитість і приємну структуру.

Дивіться також:  Горбуша в клярі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці
Прокрутка до верху