Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

Цибульні кільця в клярі з сиром

Інгредієнти: півкіло лука (2 великі головки), 120 г твердого сиру, половина склянки крихти з сухарів, куряче яйце, сіль, приправи.

  • Овочі позбавляються від лушпиння, нарізаються і розбираються на окремі кільця.
  • Маленькі гуртки вставляються в більш великі. У підсумку кожна заготовка буде складатися з двох кілець.
  • Сир нарізати тонкими смужками, рівними по ширині овочевим. Продукт вставляється між широким і вузьким цибульним кільцем.
  • Зібрані заготовки на годину відправляються в морозилку.
  • В одній мисці збивається яйце з сіллю і приправами. У другу насипається сухарна крихта.
  • Підготовлені кільця по черзі умочують в ці ємності і смажаться в розпеченому маслі. Зручно для цієї мети використовувати фритюрницю.

Готові цибульні кільця в клярі з сиром остуджувати і подаються до столу.

Дивіться також:  Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху