Цибульні кільця в клярі з сиром
Інгредієнти: півкіло лука (2 великі головки), 120 г твердого сиру, половина склянки крихти з сухарів, куряче яйце, сіль, приправи.
- Овочі позбавляються від лушпиння, нарізаються і розбираються на окремі кільця.
- Маленькі гуртки вставляються в більш великі. У підсумку кожна заготовка буде складатися з двох кілець.
- Сир нарізати тонкими смужками, рівними по ширині овочевим. Продукт вставляється між широким і вузьким цибульним кільцем.
- Зібрані заготовки на годину відправляються в морозилку.
- В одній мисці збивається яйце з сіллю і приправами. У другу насипається сухарна крихта.
- Підготовлені кільця по черзі умочують в ці ємності і смажаться в розпеченому маслі. Зручно для цієї мети використовувати фритюрницю.
Готові цибульні кільця в клярі з сиром остуджувати і подаються до столу.