Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

Як приготувати в пивному клярі?

Інгредієнти: 3 великі цибулини, щіпка меленого перцю чилі, 1,5 склянки світлого пива, 140 г якісного борошна, сіль, білий перець.

  • У чашку виливається пиво і добре збивається віночком.
  • До напою поступово всипається борошно. Після кожної нової порції продукти перемішуються, щоб не утворювалися грудочки.
  • Додаються всі приправи, сіль.
  • Кляр забирається на пару годин на холод.
  • Лук ріжеться великими кільцями, кожне з яких опускається в кляр. Маса повинна повністю покривати овочеві скибочки.

Цибульні кільця в пивному клярі обсмажуються до рум’яності в киплячому маслі.

Дивіться також:  Котлети з курячої грудки – 9 рецептів
Прокрутка до верху