Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

Закуска у фритюрі

Інгредієнти: 4 великі цибулини, велика кількість якісного рослинного масла, по цілому склянці борошна найвищого гатунку і мінеральної газованої води, сіль і суміш перців.

  • У фритюрниці розігрівається рослинне масло. Його температура повинна бути близько 180 градусів. Рідина буде дуже гарячою, але без вируючих бульбашок та/або серпанок.
  • У зручній мисці готується кляр. Бажано, борошно для нього заздалегідь просіяти з висоти. Так вона збагатиться киснем і тісто стане більш повітряним. До борошна виливається охолоджена мінералка, додаються сіль і суміш перців. Можна використовувати будь-які улюблені спеції. Відмінно поєднується з приготованим за таким рецептом кляром гранульований часник.
  • Цибуля чиститься, нарізати товстими кільцями. Кожне з них опускається спочатку в кляр, а потім переміщується у фритюрницю — навколо овоча повинно утворюватися відразу безліч бульбашок.
  • Колечка смажаться до зарум’янювання.

Якщо кляр буде стікати з лука, його шматочки можна попередньо запанірувати в борошні.

Дивіться також:  Коржі на сметані, як у бабусі – 5 рецептів приготування в духовці на сковороді
Прокрутка до верху