Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

Цибульні кільця з фаршем в клярі

Інгредієнти: 420 г яловичини, 110 г сиру, велика цибулина, 5 великих яєць, склянка з гіркою борошна, 2 склянки крихти сухарів, сіль, пахучі трави.

  • Яловичина пропускається через м’ясорубку, змішують з сіллю і ароматними травами.
  • Цибулина ріжеться кільцями.
  • Яйця збиваються в окремій пиалке до однорідності. Присаливаются.
  • Крихта сухарів висипається на плоску широку тарілку.
  • Сир нарізати пластинками.
  • На горизонтальну поверхню викладаються кільця цибулі. Всередину кожного вставляється платівка сиру. Зверху викласти фарш.
  • Кільця опускаються спочатку у збите яйце, потім з усіх боків обсипаються сухарній крихтою.
  • Заготовки акуратно обсмажуються в добре розігрітій рослинній олії.

Закуска готова перекладається на кілька шарів рушників з паперу.

Дивіться також:  Курка тушкована з овочами – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху