Цибульні кільця з фаршем в клярі
Інгредієнти: 420 г яловичини, 110 г сиру, велика цибулина, 5 великих яєць, склянка з гіркою борошна, 2 склянки крихти сухарів, сіль, пахучі трави.
- Яловичина пропускається через м’ясорубку, змішують з сіллю і ароматними травами.
- Цибулина ріжеться кільцями.
- Яйця збиваються в окремій пиалке до однорідності. Присаливаются.
- Крихта сухарів висипається на плоску широку тарілку.
- Сир нарізати пластинками.
- На горизонтальну поверхню викладаються кільця цибулі. Всередину кожного вставляється платівка сиру. Зверху викласти фарш.
- Кільця опускаються спочатку у збите яйце, потім з усіх боків обсипаються сухарній крихтою.
- Заготовки акуратно обсмажуються в добре розігрітій рослинній олії.
Закуска готова перекладається на кілька шарів рушників з паперу.