Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

Запечені з кунжутом в духовці

Інгредієнти: 2 великі цибулини, велике куряче яйце, 90 г арахісу, 40 г світлого кунжуту, сіль. Як приготувати кільця з лука в духовці, розглянемо детальніше.

  • Цибуля чиститься і нарізають широкими кільцями. Вони заливаються крижаною водою і залишають хвилин на 40. Це прибере з овоча зайву гіркоту.
  • Арахіс і насіння кунжуту злегка обсмажують на сухій сковорідці з сіллю. Далі вони подрібнюються в кавомолці або за допомогою спеціальної насадки блендера.
  • Яйце розбовтується виделкою.
  • Кожне овочеве колечко спочатку занурюється в збиту яєчну масу, а потім в суміш з горіхів і кунжуту.
  • Заготовки викладаються на силіконовий килимок подалі один від одного. Закуска запікається при 180 – 190 градусах 8 – 9 хвилин.

Готові кільця виходять дивно хрусткими і смачними.

Дивіться також:  Індичка – 19 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху