Цибульний пиріг – 13 рецептів приготування в домашніх умовах

Оригінальний цибульно-млинцевий пиріг

Складові пирога, який вважається відмінним доповненням для столу на масляну:

  • сметана – 100 г;
  • яйця – 6 шт.;
  • сіль, перець – на-віч;
  • зелень – на-віч;
  • масло рослинне – 2 ст. л;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сир плавлений – 300 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • борошно – 100 мл;
  • молоко – 250 мл

Як приготувати

Для початку необхідно приготувати млинці. Для цього змішуються 2 курячих яйця, половину наявного молока, борошно, спеції і нарізану зелень. Туди ж влити масло і молоко, що залишилося. Повинна вийти однорідна маса, що нагадує нежирну сметану.

Далі спекти тоненькі млинці на сухій сковороді. Млинці повинні бути м’якими, не можна перетримувати.

Щоб приготувати начинку почистити і помити цибулю, а після нарізати тоненько і обсмажити. Туди ж відправляється залишилася зелень. У цибуля додаються сіль, перець і яйця. Сири натираються і додаються туди ж.

В кожен млинець загортається начинка. Форма для випікання змащують олією, туди поміщаються млинці. Сметана змішується з рештою яйцями і цією сумішшю заливаються млинці.

Останнім кроком необхідно форму з млинцями відправити запікатися на 30-40 хвилин.

Дивіться також:  Картопляні биточки – 8 покрокових рецептів
Прокрутка до верху