З пісочного тіста
Цибульний пиріг з пісочного тіста приготувати простіше простого, для цього знадобиться закупити такі продукти:
- борошно – 200 г;
- сіль – 1 ч. л;
- масло вершкове – 200 г;
- воду – 1 склянка;
- цибуля – 3 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- сметана – 100 мл;
- перець – на-віч;
- зелень – на-віч.
Як правильно готувати
Щоб приготувати тісто необхідно борошно додати масло, сіль, воду. Після цього добре розмішати, вимісити і відправити в холодильник.
Цибуля чиститься, миється, кришиться і обсмажується до золотистого відтінку. Під кінець готування варто посолити і поперчити.
Яйця посипати приправами і збити. Туди ж відправляється сметана, зелень і обсмажену цибулю.
Тісто варто поділити на кілька частин. Однією покривається дно форми, інший пиріг закривається. На перший шар викладається начинка, поливається заливкою і закривається іншим шаром тіста.
Пиріг поставити в духовку і печеться до стану готовності.