Цибульний пиріг – 13 рецептів приготування в домашніх умовах

З пісочного тіста

Цибульний пиріг з пісочного тіста приготувати простіше простого, для цього знадобиться закупити такі продукти:

  • борошно – 200 г;
  • сіль – 1 ч. л;
  • масло вершкове – 200 г;
  • воду – 1 склянка;
  • цибуля – 3 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • сметана – 100 мл;
  • перець – на-віч;
  • зелень – на-віч.

Як правильно готувати

Щоб приготувати тісто необхідно борошно додати масло, сіль, воду. Після цього добре розмішати, вимісити і відправити в холодильник.

Цибуля чиститься, миється, кришиться і обсмажується до золотистого відтінку. Під кінець готування варто посолити і поперчити.

Яйця посипати приправами і збити. Туди ж відправляється сметана, зелень і обсмажену цибулю.

Тісто варто поділити на кілька частин. Однією покривається дно форми, інший пиріг закривається. На перший шар викладається начинка, поливається заливкою і закривається іншим шаром тіста.

Пиріг поставити в духовку і печеться до стану готовності.

Дивіться також:  Фунчоза з куркою і овочами – 7 рецептів, як приготувати
Прокрутка до верху