Цибульний пиріг – 13 рецептів приготування в домашніх умовах

Відкритий пиріг

Для цього рецепта знадобиться:

  • листкове тісто – 1 упаковка;
  • цибуля – 2 шт.;
  • зелень – на-віч;
  • сир – 100 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль, перець – на-віч;
  • масло неароматное – 2 ст. л.

Спосіб готування

Для початку необхідно розморозити тісто і розкачати. Взяти форму та її дно покрити шаром, не забуваючи про бортики висотою приблизно в 3 див. проколоти Виделкою тісто в декількох місцях. Основу випекти в духовці 10-15 хвилин.

Цибулю дрібно нарізати і відправити смажитися на невеликий вогонь до золотистого відтінку. Яйця відварити і очистити. Зелень дрібно покришити, сир натерти, яйця дрібно нарізати і все це з’єднати з обсмаженою цибулею. Посолити і поперчити для смаку.

Начинку викласти на основу і вирівняти. Для краси можна прикрасити верх, наприклад, сіткою.

Пиріг відправити в духову піч запікатися.

Дивіться також:  Бефстроганов з яловичини – 7 рецептів
Прокрутка до верху