Відкритий пиріг
Для цього рецепта знадобиться:
- листкове тісто – 1 упаковка;
- цибуля – 2 шт.;
- зелень – на-віч;
- сир – 100 г;
- яйця – 3 шт.;
- сіль, перець – на-віч;
- масло неароматное – 2 ст. л.
Спосіб готування
Для початку необхідно розморозити тісто і розкачати. Взяти форму та її дно покрити шаром, не забуваючи про бортики висотою приблизно в 3 див. проколоти Виделкою тісто в декількох місцях. Основу випекти в духовці 10-15 хвилин.
Цибулю дрібно нарізати і відправити смажитися на невеликий вогонь до золотистого відтінку. Яйця відварити і очистити. Зелень дрібно покришити, сир натерти, яйця дрібно нарізати і все це з’єднати з обсмаженою цибулею. Посолити і поперчити для смаку.
Начинку викласти на основу і вирівняти. Для краси можна прикрасити верх, наприклад, сіткою.
Пиріг відправити в духову піч запікатися.