Цвітна капуста по-корейськи – 5 рецептів швидкого приготування в домашніх умовах

Цвітна капуста по-корейськи – це насичена за смаком та неймовірно соковита закуска для домашнього та святкового столу. Частування можна подавати самостійно, доповнивши скибочкою хліба або використовувати як оригінальний гарнір. Для приготування використовуйте перевірену кулінарну добірку із п’яти рецептів швидкого приготування в домашніх умовах з покроковими фотографіями.

Маринована цвітна капуста по-корейськи швидкого приготування

Маринована цвітна капуста по-корейськи швидкого приготування виходить дуже соковитою та насиченою до смаку. Готовий продукт можна подавати як самостійну закуску або як доповнення до гарячих страв. Якщо не знаєте, як використати корисний хрестоцвітий овоч, використовуйте нашу ідею.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Капуста цвітна – 1 кг
  • Морква – 110 гр.
  • Перець болгарський – 140 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Петрушка – за смаком
  • Оцет столовий 9% – 2 ст.л.
  • Олія – ​​50 мл.
  • Сіль за смаком
  • Приправа для корейської моркви – 1 ст.л.

Процес приготування:

Маринована цвітна капуста по-корейськи швидкого приготування готується дуже просто. Беремо всі потрібні продукти для приготування овочевої закуски.

Обдаємо хрестоцвітий овоч під водою з крана і ділимо його на суцвіття, рівні за розміром. Їх обов’язково проварюємо у киплячій воді близько 7-10 хвилин. Солити не треба.

Очищену моркву трьом на тертці для корейської моркви або на звичайній великій.

Солодкий перець обробляємо на дрібну соломку.

Обшпарену капусту тим часом перекладаємо на сито і звільняємо від зайвої вологи.

У глибокій посудині з’єднуємо всі підготовлені овочі. Доповнюємо їх подрібненою петрушкою.

Викладаємо в цю заготовку подрібнений часник.

Солимо, поливаємо оцтом, олією, також доповнюємо спеціями для корейської моркви. Активно розмішуємо та прибираємо в холодильник на дві години.

Маринована цвітна капуста по-корейськи швидкого приготування готова. Частуйтесь!

Цвітна капуста з морквою по-корейськи в домашніх умовах

Цвітна капуста з морквою по-корейськи в домашніх умовах – це дуже соковите, насичене за смаком та привабливе частування. Крім того, такий продукт є досить універсальним. Його можна просто їсти з хлібом або подавати разом із гарячими гарнірами та основними стравами.

Дивіться також:  Як приготувати цвітну капусту – 10 швидких, смачних та корисних рецептів

Час приготування – 6 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна – 0,7 кг.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 1 л.
  • Часник – 4 зуби.
  • Оцет столовий 9% – 100 мл.
  • Олія – ​​50 мл.
  • Приправа для моркви корейською – 2 ч.л.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор-пісок – 0,5 ст.

Процес приготування:

  1. Дістаємо всі потрібні продукти та викладаємо на робочий стіл.
  2. Ополіскуємо водою хрестоцвітий овоч, ділимо його на суцвіття і видаляємо всі зайві листочки.
  3. Проварюємо шматочки капусти в киплячій воді до м’якості близько 4-6 хвилин. Далі відкидаємо на сито.
  4. В іншій сковороді доводимо до кипіння маринад – з’єднуємо воду з цукром, сіллю та олією. Після закипання вимикаємо вогонь та вливаємо сюди столовий оцет.
  5. Очищена морква трьом на тертці для корейської моркви.
  6. Крупно ріжемо зубчики часнику.
  7. У остиглий маринад відправляємо часник та приправу для корейської моркви.
  8. Сюди ж опускаємо цвітну капусту та моркву. Відправляємо в холодильник на шість-вісім годин.
  9. Цвітна капуста з морквою по-корейськи готова в домашніх умовах. Пробуйте та оцінюйте!

Цвітна капуста з приправою для моркви по-корейськи

Цвітна капуста з приправою для моркви по-корейськи порадує вас яскравим смаком, помірною пікантністю та дивовижним ароматом. Така апетитна та приваблива закуска справді стане прикрасою вашого столу. Можна подавати з гарячими гарнірами або просто їсти з хлібом.

Час готування – 10 годин 25 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна – 0,8 кг.
  • Морква – 200 грн.
  • Часник – 3 зуб.
  • Вода – 1 л.
  • Оцет столовий 9% – 200 мл.
  • Олія – ​​60 мл.
  • Приправа для моркви корейською – 25 гр.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор-пісок – 240 гр.
  • Зелень – до смаку.
Дивіться також:  Брюссельська капуста - 10 смачних рецептів приготування страв

Процес приготування:

  1. Дістаємо всі потрібні продукти зі списку.
  2. Обдаємо хрестоцвітий овоч під водою і ділимо його на суцвіття. Їх обов’язково проварюємо в киплячій воді близько трьох-чотирьох хвилин, потім кладемо на сито. Також ви можете дістати продукт із води за допомогою шумівки.
  3. Звільнену від шкірки моркву трьом на великій стороні звичайної господарської тертки або використовуємо спеціальну овочерізку для корейської моркви.
  4. Зубчики часнику пропускаємо через дрібну сторону звичайної тертки.
  5. Дрібніть за допомогою ножа ароматну свіжу зелень.
  6. Для маринаду доводимо до кипіння воду з сіллю, цукром, олією та столовим оцтом. У гарячу заготовку опускаємо всі овочі, а також приправу для корейської моркви. Розмішуємо, даємо охолонути і прибираємо в холодильник на 10-12 годин.
  7. Цвітна капуста з приправою для моркви корейською готова. Оцінюйте блюдо!

Маринована цвітна капуста по-корейськи з оцтом

Маринована цвітна капуста по-корейськи з оцтом відрізняється особливою соковитістю та насиченим смаком. Готовий продукт можна застосовувати як повноцінну закуску або як універсальне доповнення до гарячих гарнірів, м’ясних страв або частування з риби.

Час приготування – 10 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна – 1 кг.
  • Болгарський перець – 3 шт.
  • Перець гострий чилі – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Оцет столовий 9% – 200 мл.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Олія – ​​50 мл.
  • Коріандр – 1 год.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Вода – 1 л.

Процес приготування:

  1. Ополіскуємо хрестоцвітий овоч проточною водою і ділимо його на суцвіття. Їх обов’язково проварюємо у киплячій воді близько п’яти хвилин, потім кладемо на сито.
  2. Підготуємо інші продукти та вибираємо містку каструлю.
  3. У посуд відправляємо сіль, цукор, олію. Заливаємо це все водою.
  4. Даємо простому маринаду закипіти.
  5. Нарізаємо всі компоненти: морквину пропускаємо через корейську терку, солодкий перець ріжемо соломкою, на кільця рубаємо перець чилі та часник. Подрібнюємо зелень.
  6. Всі підготовлені овочі разом із суцвіттями капусти та зеленню опускаємо в маринад. Вливаємо сюди оцет і додаємо ароматний коріандр, розмішуємо, остуджуємо та прибираємо в холодильник на 10-12 годин.
  7. Маринована цвітна капуста по-корейськи з оцтом готова. Подавайте соковите частування та оцінюйте цікавий смак!
Дивіться також:  Як приготувати цвітну капусту – 10 швидких, смачних та корисних рецептів

Цвітна капуста по-корейськи з болгарським перцем

Цвітна капуста по-корейськи з болгарським перцем – це напрочуд смачне, соковите і яскраве частування для домашнього перекусу або святкового столу. Апетитну закуску також можна використовувати як доповнення до улюблених гарячих гарнірів, основних страв.

Час приготування – 10 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна – 1 кг.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець – 3 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Вода – 1 л.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Оцет столовий 9% – 200 мл.
  • Коріандр – 1 год.
  • Перець гострий чилі – 2 шт.
  • Петрушка – 30 грн.

Процес приготування:

  1. Обдаємо хрестоцвітий овоч під водою і ділимо його на суцвіття. Їх обов’язково проварюємо у киплячій воді близько шести хвилин, потім кладемо на сито.
  2. Вибираємо зручну каструлю. Відправляємо в неї цукор, сіль, мелений коріандр та дрібно нарізаний гострий перець. Поливаємо все це олією, водою і доводимо до кипіння.
  3. У цей час займемося рештою овочів. Солодкий перець ріжемо на смуги, середніми шматочками обробляють часник, моркву пропускаємо через корейську тертку.
  4. Нарізані продукти занурюємо в закипілий розсіл разом із суцвіттями ошпареної капусти.
  5. Вливаємо в заготівлю столовий оцет.
  6. Доповнюємо вміст каструлі подрібненою петрушкою. Охолоджуємо заготівлю та ставимо в холодильник на 10 годин.
  7. Цвітна капуста корейською з болгарським перцем готова. Частуйтесь!