Цвітна капуста в духовці – 6 рецептів приготування

Сама по собі кольорова капуста не обдає яскравим смаком, але якщо її правильно приготувати, використовуючи додаткові інгредієнти, то цей рецепт може стати улюбленим.

Кольорова капуста, запечена в духовці з сиром

Простий рецепт дозволяє перетворити капусту в шедевр кулінарного майстерності.

Необхідні продукти:

  • кілька ложок вершків або молока;
  • три столові яйця;
  • одна капуста середнього розміру;
  • близько 200 грам сиру;

Етапи дій:

  • Для початку добре промийте овоч і розділіть його на суцвіття. Відваріть їх до розм’якшення. Приблизно п’ять хвилин після того, як закипить вода.
  • У мисці змішайте вибраний молочний продукт з яйцями, туди ж додайте попередньо натертий сир. Можна додати спеції на свій смак.
  • Викласти відварену капусту у форму, зверху залити приготованим соусом і поставити в гарячу духову шафу на 20 хвилин, встановивши роботу на 180 градусів.
  • Дивіться також:  Як зварити манну кашу на молоці – 6 рецептів
    Прокрутка до верху