Сама по собі кольорова капуста не обдає яскравим смаком, але якщо її правильно приготувати, використовуючи додаткові інгредієнти, то цей рецепт може стати улюбленим.
Кольорова капуста, запечена в духовці з сиром
Простий рецепт дозволяє перетворити капусту в шедевр кулінарного майстерності.

Необхідні продукти:
- кілька ложок вершків або молока;
- три столові яйця;
- одна капуста середнього розміру;
- близько 200 грам сиру;
Етапи дій:
Для початку добре промийте овоч і розділіть його на суцвіття. Відваріть їх до розм’якшення. Приблизно п’ять хвилин після того, як закипить вода.
У мисці змішайте вибраний молочний продукт з яйцями, туди ж додайте попередньо натертий сир. Можна додати спеції на свій смак.
Викласти відварену капусту у форму, зверху залити приготованим соусом і поставити в гарячу духову шафу на 20 хвилин, встановивши роботу на 180 градусів.