Рецепт приготування в клярі
Цвітна капуста малокалорійна, але якщо готувати її в клярі, треба враховувати, що енергетична цінність значно зросте.

Необхідні продукти:
- одна кольорова капуста;
- дві столові яйця;
- близько склянки борошна;
- спеції сир – за смаком.
Етапи дій:
Як завжди, варто починати готувати з миття капусти і її розбирання на окремі частини.
Потім отримані шматочки відварюють в солоній воді близько 10 хвилин.
Поки йде процес варіння, можна приготувати панірування. Для цього перебиваємо яйця, додаємо до них борошно і сіль. Повинна вийти густа маса.
Приготовлену капусту добре вмочаємо в отриманій суміші і прибрати в духовку з температурою 180 градусів на 20 хвилин.