Цвітна капуста в духовці – 6 рецептів приготування

Рецепт приготування в клярі

Цвітна капуста малокалорійна, але якщо готувати її в клярі, треба враховувати, що енергетична цінність значно зросте.

Необхідні продукти:

  • одна кольорова капуста;
  • дві столові яйця;
  • близько склянки борошна;
  • спеції сир – за смаком.

Етапи дій:

  • Як завжди, варто починати готувати з миття капусти і її розбирання на окремі частини.
  • Потім отримані шматочки відварюють в солоній воді близько 10 хвилин.
  • Поки йде процес варіння, можна приготувати панірування. Для цього перебиваємо яйця, додаємо до них борошно і сіль. Повинна вийти густа маса.
  • Приготовлену капусту добре вмочаємо в отриманій суміші і прибрати в духовку з температурою 180 градусів на 20 хвилин.
  • Дивіться також:  Печінкові котлети – 8 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху