Запіканка з фаршем
Запіканка з кольорової капусти з фаршем – незвичайне блюдо, яке цілком підійде для сімейного вечері.

Необхідні продукти:
- близько 500 грам цвітної капусти;
- 100 мл молока;
- 700 грам фаршу;
- одна цибулина і морквина;
- спеції на свій смак.
Процес приготування:
Дуже важливо для приготування страви вибрати хорошу капусту, для цього завжди звертайте увагу на її листи і структуру. Листи повинні бути зеленими, а сам овоч щільним, суцвіття не повинні легко розпадатися.
Після того, як капуста обрана її потрібно розділити на окремі частини, добре помити і відварити, щоб вона стала більш м’яка. Для цього достатньо залити її водою, дочекатися кипіння і варити близько 10 хвилин. Дістати і дати їй трохи обсохнути.
Поки готується капуста, можна зайнятися фаршем. Цибулю і моркву нарізати, відправляються на сковороду і обсмажують.
Фарш викласти в миску, приправляється спеціями і до нього ж викладаються обсмажені овочі, і вливається молоко.
У форму для випікання спочатку потрібно викласти частину приготованого фаршу, потім підготовлену капусту і зверху це все знову покривається залишилася м’ясною сумішшю.
Готується це все в розігрітій до 170 градусів духовці близько 45 хвилин.