Запіканка з кольорової капусти та брокколі
Одна капуста добре, а дві – ще краще! Дуже корисний рецепт, та ще й смачний. А сирна скоринка зверху додасть страві гарний вигляд.

Необхідні продукти:
- капуста вагою в 400 грам;
- перець і сіль за смаком;
- сир – 100 грам;
- 200 грам брокколі;
- 100 мілілітрів вершків;
- дві столові яйця.
Етапи дій:
Овочі завжди потрібно добре промивати, а особливо ретельно це потрібно робити, збираючись готувати з цвітної капусти та брокколі. Після того як овочі помиті їх розбирають на частини і відправляють в каструлю з водою для розм’якшення. Після того як вода закипить, чекаємо ще приблизно 5-10 хвилин виймаємо овочі. Відкладаємо їх в сторону, щоб вони дещо охололи.
В цей час готуємо заливку. У мисці спочатку збиваємо або добре перемішуємо яйця між собою, потім вливаємо туди молоко і знову все перемішуємо. На цьому етапі можна додати сіль, перець та інші вибрані спеції за власним смаком.
Готуємо форму для випікання, включаємо духовку розігріватися на 180 градусів.
Спочатку викладаємо у форму цвітну капусту упереміш з брокколі. Потім все це повністю покриваємо приготовленою заливкою.
Твердий сир перетираємо на крупній тертці і вкриваємо їм капусту в соусі. Ставимо форму в гарячу духовку і запікаємо приблизно 30 хвилин, поки зверху не утворюється красива корочка. Якщо хочете ще більше урізноманітнити меню, використовуючи капусту, спробуйте рецепт запікання в духовці.