Філе індички, тушковану з овочами
Для виконання варіації з пікантним томатним смаком будуть потрібні:
- 400 г індичого м’яса;
- 3 великих помідора;
- велика цибулина;
- 2 молодих кабачка;
- 5 г сушеного часнику;
- стопка рослинного масла;
- трохи більше томатної пасти;
- склянки воли;
- спеції і сіль.
Покрокова інструкція приготування:
- З індички готуються шматочки однакового розміру.
- Томати обдають окропом, після чого очищаються від шкірки і рубаються.
- Цибулю нарізати півкільцями.
- Кабачки ріжуться невеликими кубиками.
- У сковороду з товстим дном викладається цибулю і пассеруется до рум’яності.
- До овочу додається м’ясо і обсмажується близько 10 хвилин.
- У сковороду вливається вода з розведеною в ній томатною пастою.
- М’ясо гаситься під кришкою 10 – 15 хвилин.
- Після закінчення зазначеного часу в казан викладаються овочі, що залишилися.
- Через 20 хвилин гасіння блюдо готове до подачі.
Таким чином, завдяки смачного м’яса індички можна з легкістю урізноманітнити повсякденне меню легкої і дуже поживною їжею з додаванням багатих вітамінами овочів.