Тушкована індичка з овочами – 7 рецептів приготування в мультиварці, на сковороді і в духовці

Філе індички, тушковану з овочами

Для виконання варіації з пікантним томатним смаком будуть потрібні:

  • 400 г індичого м’яса;
  • 3 великих помідора;
  • велика цибулина;
  • 2 молодих кабачка;
  • 5 г сушеного часнику;
  • стопка рослинного масла;
  • трохи більше томатної пасти;
  • склянки воли;
  • спеції і сіль.

Покрокова інструкція приготування:

  • З індички готуються шматочки однакового розміру.
  • Томати обдають окропом, після чого очищаються від шкірки і рубаються.
  • Цибулю нарізати півкільцями.
  • Кабачки ріжуться невеликими кубиками.
  • У сковороду з товстим дном викладається цибулю і пассеруется до рум’яності.
  • До овочу додається м’ясо і обсмажується близько 10 хвилин.
  • У сковороду вливається вода з розведеною в ній томатною пастою.
  • М’ясо гаситься під кришкою 10 – 15 хвилин.
  • Після закінчення зазначеного часу в казан викладаються овочі, що залишилися.
  • Через 20 хвилин гасіння блюдо готове до подачі.

Таким чином, завдяки смачного м’яса індички можна з легкістю урізноманітнити повсякденне меню легкої і дуже поживною їжею з додаванням багатих вітамінами овочів.

Дивіться також:  Котлети по-домашньому – 7 покрокових рецептів, як приготувати смачні і соковиті домашні котлети